
Opskrifter, foodstyling og fotos af:
Madblogger Søren Willadsen, Gastromad.dk
One Pot Pasta med chorizo
4 personer
Forberedelsestid: 15 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.
Ingredienser:
400 g. pasta rør
1 ds. hakkede tomater
1 løg
2 fed hvidløg
1 squash
2 stk. peberfrugt rødt og gult
6 stk. små cherrytomater
1 dl. soltørrede tomater
200 g. Spinat
200 g. chorizopølse
6 dl. grøntsagsbouillon
2 d. piskefløde
1 spsk. tørret oregano
1½ spsk. salt
Peber
Basilikumblade
Parmesanost
Fremgangsmåde:
Skær løg, hvidløg, squash, peberfrugt i mindre tern.
Cherrytomaterne skæres i halve.
Skyl spinaten.
Chorizopølsen skæres i skiver.
Kom alle ingredienser i en stor gryde og læg låg på. Lad det koge op og skru dernæst ned så det kun simrer.
Rør ind i mellem rundt så det ikke brænder på.
Lad det simre i 10 minutter eller indtil pastaen er al dente.
Smag til med salt peber.
Når retten er færdig rives parmesanost over og pyntes med friske basilikumblade.
One Pot Pasta med chorizopølse som Søren fra Gastromad har lavet, er en lyn hurtig og lækker aftensmåltid, som er klar på under 30 minutter. Du kan altid tilføje andre ingredienser til retten, hvis du ønsker.
Valg af vin til One Pot Pasta
Til denne opskrift har vi valgt at gå med en klassisk italiensk rødvin fra Abruzzo, nemlig denne skønne Montepulciano d'Abruzzo fra Vigna madre. - Den velafbalancerede smag og struktur afspejler vinen som en ægte Montepulciano d'Abruzzo, og de 13% alkohol giver den en flot karakter som passer rigtig godt til denne One Pot Pasta ret


