MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Tilfredshedsgaranti

Vi står 100% inde for kvaliteten af vores vine, som vi personligt har smagt og ­udvalgt med henblik på at give dig den bedste ­vinoplevelse til prisen.

Du får tilfredshedsgaranti på alle vores vine ved køb af min. 6 ens vine. En garanti, som er ret unik, og som skal give dig en god vin­oplevelse, når du handler hos os.

Hvornår gælder garantien?

Det kan ikke undgås, at vi engang imellem leverer en flaske vin, som fx har prop eller er gået i gæring.
En vin er en fødevare, som også kan blive dårlig.

Skulle du være så uheldig at modtage en dårlig flaske vin, skal du sætte proppen i og kontakte os inden du smider vinen ud. 
Du er selvfølgelig berettiget til at få dine penge tilbage og en undskyldning. Det er det mindste vi kan gøre.

Såfremt du ikke synes, at den pågældende vin lever op til dine forventninger, tager vi både den åbne og de ­øvrige flasker retur

Du skal blot sætte proppen i efter du har prøvesmagt vinen, og sende dit køb ­retur til os. Alternativ kan vi hjælpe med returneringen, det koster fra 49,- afhængig af mængden.

Din tilfredshedsgaranti gælder 30 dage fra fakturadato. - Og skal være købt på AndrupVin.dk.

Hvordan returnerer jeg?

Har du modtaget en dårlig flaske vin eller fortryder du dit køb, bedes du kontakte os på ­­info@andrupvin.dk­ eller ringe til os på telefon 5080 9005.

Du bekoster selv returforsendelsen, hvis du ønsker at returnere hele dit køb, fordi vinen ikke lever op til dine forventninger.

Når vi har modtaget de returnerede vinflasker, krediterer vi alle flasker - også den du har smagt.

Det er det vi kalder for tilfredshedsgaranti.