SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! BEGRÆNSET ANTAL! LÆS MERE HER!

×

Handelsbetingelser

Betaling

AndrupVin.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Diners og Mobilepay. Købsbeløbet bliver først trukket på din konto, når varerne afsendes fysisk fra vores lager i Esbjerg og overgår til Xpressen.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Den fremhævede pris på vores vine er 6-stks. priser og er billigere end vores 1-stks. priser. Da vi sparer tid og penge ved, at du køber i hele kasser, vil det derfor være billigere at købe vine i hele kasser. Husk - Vi har 100% tilfredshedsgaranti når du køber 6 ens flasker.

Alle SPAR-budskaber er udregnet i forhold til den tidligere 6-stks. pris på en vin, dvs. differencen mellem 6-stks. prisen og prisen på tilbuddet, og altså IKKE i forhold til 1-stks. prisen som mange andre steder.

Selvom det er billigst at købe i hele kasser, stopper det os ikke for at tilbyde dig at købe vores vine som enkeltflasker. Vi ved, at det kan være svært at købe 6 flasker af en vin, man ikke har smagt før, derfor giver vi dig muligheden for at blande din egen smagekasse til 6-stks. prisen + 6 kr. pr. flaske i kassen. Din kasse skal gå op i 6, så altså 6, 12, 18 flasker osv. - Du betaler altså vinens 6-stks. pris + 6 kr. pr. fl. Denne pris vil også være angivet under det enkelte produkt. 

Bemærk venligst, at prisen for smagekassen først tilrettes, når antallet af flasker går op i kasser á 6 flasker.

Enkelte vine kan ikke bruges i smagekasser, men her vil det være muligt blot at købe 1 flaske af den pågældende vin. Spiritus, øl, tonic og diverse ikke-vinvarer kan altid købes enkeltvis.

Du kan læse mere om vores fragt og levering her.

Du er i gode og sikre hænder, når du handler vin hos os

AndrupVin.dk benytter et krypteret sikkerhedscertifikat på hele hjemmesiden (https) og bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer, som du indtaster på vores hjemmeside og dermed trygt og roligt kan handle vin på vores hjemmeside.

EU har fra den 04/01/2021 stillet nye sikkerhedskrav når man handler på nettet.

Det giver jer som kunde en større sikkerhed når i handler her hos Andrupvin.dk og samtidig er vi med til at gøre det mere besværligt for IT-kriminelle at misbruge betalingskort. Det vil sige at du som kunde fremover har to muligheder når du skal handle på nettet:

1: Bruge MitID Appen til at godkende dit køb

2: Bruge en sms kode som du får tilsendt fra Nets (her skal du først have oprettet dit telefonnummer via Nets - Nets - Registrering af mobilnummer og kodeord (3dsecure.no)

Reservation af beløb:

Når du foretager en bestilling på AndrupVin.dk, kan vi vælge at lave en midlertidig reservation af beløbet på dit betalingskort. Reservationen er et midlertidigt hold af beløbet på din konto, som indikerer, at midlerne er øremærket til din ordre, men betalingen er endnu ikke blevet gennemført.

Formålet med reservationen er at sikre, at der er tilstrækkelige midler tilgængelige på dit betalingskort, så vi kan fuldføre transaktionen, når ordren behandles. Det er vigtigt at bemærke, at reservationen ikke udgør en egentlig trækning af pengene, og beløbet vil forblive tilgængeligt på din konto.

Bemærk, at selvom beløbet er reserveret, vil pengene IKKE trækkes fra din konto, før ordren er afsendt. I tilfælde af at en bestilling ikke kan behandles eller af anden grund annulleres, vil reservationen automatisk blive frigivet af vores system, dog kan reservationsperioden variere afhængig af den valgte betalingsmetode og kortudstederens politikker.

Aldersgrænse ved køb

Personer under 18 år kan ikke købe stærkere alkohol over 16,5%. Det er muligt for alle at købe fra vores sortiment af chokolade, lakrids og andre ikke alkoholiske varer.

Reklamationsret

Hos AndrupVin.dk har du 24 måneders reklamationsret hvis der er fejl på varen. Du kan vælge at få varen byttet eller pengene retur.

Skulle du være så uheldig at modtage en dårlig flaske vin, skal du sætte proppen i og kontakte os inden du smider vinen ud. Du er selvfølgelig berettiget til at få dine penge tilbage og en undskyldning. Det er det mindste vi kan gøre.

- Bemærk; Billederne på hjemmesiden er vejledende. - Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl og andre fejl på siden og i annoncer såsom nyhedsbreve osv.

Tilfredshedsgaranti

Hos AndrupVin.dk er du altid omfattet af vores unikke tilfredshedsgaranti, når du køber vin hos os. Kan du ikke lide vinen du har købt, kan du returnere alle flasker og få refunderet det fulde beløb inkl. den flaske du har smagt på. Det mangler da bare. 

Ring eller skriv til os på info@andrupvin.dk inden du sender varen tilbage til os. Medsend ordrenummer, beskrivelse kort årsagen for din returnering. Husk at betale for portoen - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling. 

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på andrupvin.dk og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Derudover er du omfattet af vores tilfredshedsgaranti, som tilbyder en forlænget returret på hele 30 dage gældende fra fakturadato.

Fortrydelse af købet skal anmeldes til os senest 30 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 30 dage efter returnere forsendelsen til os. Returneringsomkostninger skal du selv afholde, med mindre du returnerer pga. fejl ved varen - fx vin med prop.

Fortrydelsesretten kan kun udøves, og returnering af varen er kun mulig, hvis varen tilbageleveres i en tilstand og mængde, der i det væsentlige svarer til den, den blev modtaget i. Hvis varen anvendes på en sådan måde, at dens salgsværdi reduceres markant, ophører fortrydelsesretten.

Inden du sender varer retur til os, er det vigtigt at der laves en aftale herom. Kontakt os derfor venligst på info@andrupvin.dk eller på telefon 5080 9005. I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt skrive dine oplysninger og ordrenummer.

Varerne skal leveres retur i samme stand som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto der blev handlet med inden for 30 dage. - Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling. 

Levering

Du får fri fragt* med Xpressen, når du blot handler for min. 499,00 kr.

*Levering til ikke brofaste øer kan kun ske med PostNord til en pakkeshop, og du vil blive opkrævet et leveringsgebyr på 59 kr. 

Vi tilbyder dag-til-dag levering alle hverdage undtagen lørdage med Xpressen. (Til ikke brofaste øer er leveringstiden typisk én dag ekstra). Vi tager forbehold for forsinkelser som kan opstå under fragten såsom fragtskader, bortkommet leverancer samt fejlsortering.

Levering af dine varer anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Alle private forsendelser leveres som udgangspunkt uden kvittering. Du skal tage stilling til hvor pakken skal leveres i chekck-out. Varen leveres til din hoveddør med Xpressen. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

Levering til etageejendomme; Forsendelser med vin i etageejendomme, leveres det op til din dør på den givne etage.

Levering til IKKE brofaste øer, kan kun ske med PostNord til en pakkeshop. - PostNord er kun muligt op til 24 flasker pr. ordre.

Kan Xpressen ikke få adgang til din opgang, vil du blive kontaktet med henblik på genlevering dagen efter eller efter nærmere aftale. Ved levering med PostNord vil de tage den med til nærmeste udleveringssted og du vil modtage besked om dette. Hvis du har modtagerflex via PostNord vil pakken blive stillet som i har aftalt.

Leveringen finder sted så snart, PostNord pakkeshoppen registrerer at pakken er udleveret. Afhenter du ikke din ordre hos pakkeshoppen, vil pakken blive sendt retur til os.

Levering med Budbee Aftenlevering er 1-3 hverdage om at komme frem

Levering til PostNord pakkeshop koster 59 kr. - PostNord er kun muligt op til 24 flasker pr. ordre.

Bemærk; Levering med PostNord eller Budbee vil IKKE ske i original emballage, dine varer vil blive sendt godkendte forsendelses kasser.

Tilmelding af nyhedsbrev

Når du handler hos AndrupVin.dk har du mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrev via email samt unikke tilbud via sms - Dette kan fra/tilmeldes via fluebenet i checkouten. Vi sender typisk 1-3 nyhedsbreve om ugen med relevante tilbud til dig.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, skriver du dig også op til at modtage SMS tilbud. AndrupVin.dk sender kun sms tilbud ved specielle tilbud eller særlige lejligheder. Du kan altid framelde dig både sms og email, når du ønsker.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos AndrupVin kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning ved at klikke her

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

Persondatapolitik

Når du handler hos AndrupVin.dk, skal du som kunde oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for os, da vi ellers ikke kan gennemføre din bestilling.

Alle oplysninger som du videregiver til os via din bestilling, bliver behandlet i henhold til reglerne i persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand.

Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mail/sms fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller hvis du har lagt en bestilling, vil du modtage ordrebekræftelse, faktura samt information omkring din pakke.

Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven. Derfor vil disse oplysninger blive gemt i 5 år og herefter blive slettet.