SÅ ER DEN HER! SAPIENTE LIMITED EDITION NO. 2! DEN ULTIMATIVE VIN TIL PRISEN! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER

×

Alkoholfri vin

Alkoholfri vin eller alkoholreduceret vin er et rigtig godt alternativ til almindelig vin indeholdende alkohol. Vores alkoholfrie vine fra det franske vinhus Pierre Chavin byder på gode vinoplevelser til rigtig attraktive priser. Disse vine uden alkohol leverer value-for-money og er af høj kvalitet.

Alkoholfrie vine er velegnede til mange forskellige formål. Lige fra et hyggeglas på terrassen en varm sommerdag til den seriøse forretningsmiddag, hvor man gerne vil være frisk i hovedet bagefter, men stadigvæk nyde et godt glas vin til middagen. 

Du kan fx servere alkoholfri vin til:

  • Gæstemiddag
  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Barnedåb
  • Forretningsmøder
  • Firmafester
  • Fyraftenshygge
  • Under graviditet
  • Skal køre bil eller cykel
  • Tilkaldevagt


Kort sagt kan du med vores alkoholfrie vintyper nyde et godt glas vin uden at bekymre dig om promillen, og med god ro i sindet sætte dig bag rattet. Vinene fra franske Pierre Chavin leverer overraskende gode vinoplevelser, hvor man stadigvæk har masser af god frugtsmag, fylde og fornuftig struktur, men med 0% alkohol. Pierre Chavin anvender omvendt osmose i deres vinfremstilling, hvormed de bevarer alle egenskaberne fra den traditionelle vinfremstilling, men hvor alkoholen filtreres fra.

Alkohol er med til at definere en vin - dens krop og fylde, og ikke mindst har alkoholen stor indflydelse på de øvrige elementer som frugtsyre, sødme og tanniner i vinen. Alkohol har også stor indflydelse på viskositeten, som gør vinen mere eller mindre fyldig i munden. 

Til trods for at alkoholfri vin ikke indeholder alkohol eller er alkoholreduceret til fx 0,1%-0,5%, får du i dag en rigtig fin vinoplevelse uden alkohol. Kombineret med anvendelsen af gode druer, opnår man et yderst tilfredsstillende resultat, hvor vinen både bevarer fylde, struktur og krop. De alkoholfrie vine fra Pierre Chavin er fremstillet på Merlot, Grenache og Chardonnay.

Hvordan smager alkoholfri vin fra Pierre Chavin?

Der er stadigvæk stor forskel på kvaliteten af alkoholfri vin i dag, men generelt er kvaliteten stigende og efterhånden et reelt alternativ til traditionel vin. Til trods for at vores vine fra Pierre Chavin er uden alkohol, leverer de en god vinoplevelse med både fylde, smag og krop. De er både bløde og harmoniske i udtrykket, og er ikke blot billig frugtsaft på flaske. De byder på dejlig frugt, balance og skøn mundfylde.

Tendensen for at servere alkoholfri vin til bryllupper og andre festlige begivenheder er støt stigende, hvor man under middagen nyder alkoholfri vin, og så efterfølgende giver gæsterne mulighed for at slå sig løs i baren.

Med et glas Pierre Chavin i glasset er du sikker på en god vinoplevelse, helt uden alkohol!