BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×

Nero d`Avola vin

Nero D’Avola er den mest kendte drue fra Sicilien. Navnet kan oversættes til "Den Sorte fra Avola", og druen skaber mørke vine. Vinen er en af Italiens oprindelige druesorter og er en del af Vitis Vinifera slægten (den oprindelige europæiske stamme af druer).

 • Crudo Organic Rosso 2017

  DKK 69,00
  v/ kassevis á 6 stk.
  ellers 99,95 DKK stk.
  FlaskeHalsen
  Saftig og medium fyldig. Kvalitet for alle pengene!
 • Armaroli The Blend

  DKK 53,15
  v/ kassevis á 6 stk.
  ellers 119,95 DKK stk.
  99 points
  Luca Maroni
  RESTPARTI! MEGET BEGRÆNSET MÆNGDE!
 • Montedidio Regia Maesta Nero d`Avola Tardiva 14 2016

  DKK 99,00
  v/ kassevis á 6 stk.
  ellers 129,95 DKK stk.
  95 points
  Luca Maroni
  Endnu en populær vin fra Montedidio

Den sammenlignes med de oversøiske Syrah’er/Shiraz’er. Druen elsker varme og tørke, så det er ikke overraskende at lande og områder såsom Australien, Sydafrika, Tyrkiet og Californien har taget druen til sig.

Druen Nero d’Avola skaber en vin der er intens mørkerød, nærmest sort og heraf navnet. I duften findes intense toner af mørke bær såsom brombær og kirsebær. Vinen føles kraftfuld, men blød med flot afrundede tanniner. Man finder desuden noter af lakrids og et let krydret præg. Man fornemmer de mange soltimer i eftersmagen der er blød, lang og insisterende. En oplagt vin til et godt stykke oksekød.