FlaskeHalsen

True Story Lodi Zinfandel 2016

Skøn Lodi Zinfandel pleaser til low-budget pris

På lager
DKK 55,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
60,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Ta' på en skøn vinrejse på Economy Plus

Vi skal ud på en vinrejse i tid og sted - helt tilbage til oldtiden ca. 1100 f.kr. Det var her romerne lagde kimen til de vinmarker vi kender i dag. På dette tidspunkt var det primært rødvin, som man producerede og konsumerede i store mængder. Datidens drikkevand var ofte forurenet, så den primære kilde til ens daglige væskeindtag var gennem vin i flere årtusinder.

Vin er i dag et nydelsesmiddel, som man både nyder til hygge og mad. Vinstokke er blevet transporteret på hesterygge og luftskibe, lastbiler og både, men altid med mennesket i spidsen. Målrettet og opsat på at skabe det perfekte. Den perfekte nydelse. ­Den perfekte vinoplevelse. True Story.

Vinfremstilling

Druerne til True Story Zinfandel kommer fra det ­californiske ­vinområde Lodi øst for storbyen San Francisco ved ­floden ­Sacramento. Et verdenskendt vindistrikt, som med sit ­Middelhavsagtige klima med kølige nætter og varme ­dagtimer, skaber optimale betingelser for vinproduktion. Druerne modnes langsomt, hvilket resulterer i en flot frugtig intensitet, som skaber spændende og kraftfulde vine. ­Druerne til denne skønne ­Zinfandel vin er nøje udvalgt, og høstes ved optimal modning. Herefter fremstilles vinen efter traditionel vinifikation.

Vinens elementer

True Story Zinfandel er en skøn velskabt ­californisk Zinfandel, som rummer alle de elementer, man forbinder med druesorten. Intens og dybrød i glasset med flotte  changerende nuancer. Skøn intens duft af mørke bærfrugter, som opleves let ­sødmefuld i munden med noter af ­vanilje og krydderier. En rigtig dejlig og fyldig rødvin med bløde tanniner og god mellemlang eftersmag.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader for den optimale vinoplevelse. Denne Zinfandel er en skøn hyggevin i sit eget selskab eller som ledsager til krydret eller marineret svinekød, grill, pasta og pizza samt milde oste.

Oplev en vaskeægte Zinfandel pleaser fra den verdensberømte vinregion Lodi i Californien. Her får du virkelig en skøn Zinfandel vin, som leverer en noget større vinoplevelse end prisen ligger op til. Ideel som ukompliceret hyggevin eller som ledsager til marineret og krydret lyst kød, pasta og pizza.

Vin Data
Drue
Zinfandel
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
USA
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Lodi, Californien
Drikkes bedst
2017-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Er du på jagt efter den fine vin med nydelige nuancer og små finesser, så er du galt i byen her. Men hvis du søger en vin, der på ukompliceret vis har til formål at behage og berige en hyggestund, så er True Story i sandhed historien om en vin, der ikke kræver for meget af sin ejermand, men som gerne giver rigeligt igen for pengene. Det er en rigtig rar og imødekommende Zinfandel, der charmerer sig gevaldigt ind i smagsløgene, men som til gengæld ikk har så meget at byde på til den nysgerrige vinnyder, der ynder at slynge, slupre og gurgle. For smagen sidder der med det samme og varer ved i ensartet blødhed fra start til slut uden de store afstikkere. Et stort plus til et alsisigt middagsbord, og til det formål behøver man altså ikke det store kunstværk, der byder på nye nuancer hvert andet øjeblik."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt