★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Skøn Lodi Zinfandel pleaser til low-budget ...

True Story Lodi Zinfandel 2016

På lager

69,95 DKK per stk.
55,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
60,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

True Story Lodi Zinfandel 2016

Detaljer

Ta' på en skøn vinrejse på Economy Plus

Vi skal ud på en vinrejse i tid og sted - helt tilbage til oldtiden ca. 1100 f.kr. Det var her romerne lagde kimen til de vinmarker vi kender i dag. På dette tidspunkt var det primært rødvin, som man producerede og konsumerede i store mængder. Datidens drikkevand var ofte forurenet, så den primære kilde til ens daglige væskeindtag var gennem vin i flere årtusinder.

Vin er i dag et nydelsesmiddel, som man både nyder til hygge og mad. Vinstokke er blevet transporteret på hesterygge og luftskibe, lastbiler og både, men altid med mennesket i spidsen. Målrettet og opsat på at skabe det perfekte. Den perfekte nydelse. ­Den perfekte vinoplevelse. True Story.

Vinfremstilling

Druerne til True Story Zinfandel kommer fra det ­californiske ­vinområde Lodi øst for storbyen San Francisco ved ­floden ­Sacramento. Et verdenskendt vindistrikt, som med sit ­Middelhavsagtige klima med kølige nætter og varme ­dagtimer, skaber optimale betingelser for vinproduktion. Druerne modnes langsomt, hvilket resulterer i en flot frugtig intensitet, som skaber spændende og kraftfulde vine. ­Druerne til denne skønne ­Zinfandel vin er nøje udvalgt, og høstes ved optimal modning. Herefter fremstilles vinen efter traditionel vinifikation.

Vinens elementer

True Story Zinfandel er en skøn velskabt ­californisk Zinfandel, som rummer alle de elementer, man forbinder med druesorten. Intens og dybrød i glasset med flotte  changerende nuancer. Skøn intens duft af mørke bærfrugter, som opleves let ­sødmefuld i munden med noter af ­vanilje og krydderier. En rigtig dejlig og fyldig rødvin med bløde tanniner og god mellemlang eftersmag.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader for den optimale vinoplevelse. Denne Zinfandel er en skøn hyggevin i sit eget selskab eller som ledsager til krydret eller marineret svinekød, grill, pasta og pizza samt milde oste.

Oplev en vaskeægte Zinfandel pleaser fra den verdensberømte vinregion Lodi i Californien. Her får du virkelig en skøn Zinfandel vin, som leverer en noget større vinoplevelse end prisen ligger op til. Ideel som ukompliceret hyggevin eller som ledsager til marineret og krydret lyst kød, pasta og pizza.

Drue
Zinfandel
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2016
Land
USA
Låg
Korkprop
Producent
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Region
Lodi, Californien
Website
Lagring
Drikkes bedst
2017-2021
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse