MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
92 points
Flaskehalsen Point
93 points
Guia Penin
92 points
Guia Repsol
91 points
Vinous

Tridente Tempranillo 2018

Denne vin sætter dine smagsløg på overarbejde.

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Potent bøfvin, der nemt kunne koste meget mere!

Tridente Tempranillo er produceret af 100% Tempranillo. Druerne er alle håndhøstet fra gamle lavt ydende vinstokke, og de kun bedste og mest modne druer fra vingårdens 40 parceller er udvalg til denne Tempranillo. Vinen har fadlagret i 15 måneder i franske egetræsfade. 15,5% alkohol.

Vinens elementer

Farven har en mørk kirsebærrød farve. Der er intense og komplekse aromaer af moden frugt, lakrids, peber, røg, balsamico samt lidt sødmefulde nuancer af kakao, vanilje. Meget koncentreret, tæt og mørk Tempranillo-frugt i smagen. Der er mærkbare velintegrerede tanniner, som passer godt til den store intensitet. I eftersmagen folder vinen sig helt ud, og bliver hængende meget lang tid.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne vin ved 15-17° grader for den optimale vinoplevelse. Kan nydes nu eller gemmes helt frem til år 2029. Til denne kraftkarl bør du finde et stykke af slagterens bedste udskæring, eller server den til en smagfuld ret med lam.

Denne vin sætter dine smagsløg på overarbejde. Er du til Bourgogne og finesse, så er denne ikke for dig. Er du derimod til tør, kraftfuld og meget tæt vin, så er denne powerbombe helt sikker til dig.

Vin Data
Drue
Tempranillo
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Bodegas Tridente
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15.5%
Region
Castilla y leon
Lagring
15 mdr. på egetræsfade
Vegansk
JA
Drikkes bedst
2021-2030
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

92 points

"Dejligt afstemt Tempranillo. Der er spark i den, men det er i balance. Klart en vin til mad, for der er så meget power i den, at der skal en smagfuld gryderet eller kødret til at tage imod. Det er dejligt krydret og med flotte nunancer og elegance."

Guia Penin

93 points

"COLOUR; dark-red cherry. AROMA; toasty, spicy, cocoa bean, black fruit. FLAVOUR; flavourful, toasty, fine bitter notes, round."

Guia Repsol

92 points

"Powerful, complex, tasty, fleshy, round tannins, balanced. Persistent aftertaste."

Mad og Monopolet

92 points

"Jeg er kæmpe fan af spansk vin, mest af alt fordi jeg synes, value for money er kæmpestor. Sådan er det også med denne Tridente Tempranillo 2018. I næsen har den dybe noter af modne kirsebær, brombær og tydelige fadnoter med krydderier og vanilje. Efter lidt tid i glasset kan man ane røg, flæsk og lette animalske noter. Det er en vin med masser af kraft og fylde, som virkelig vil fremad, så giv den lidt tid, så viser den sit fulde væsen."

Vinous

91 points

"Intense cherry, blueberry and floral pastille scents on the spice-accented nose and in the mouth. Round and fleshy in style, with a spine of juicy acidity providing lift and structure to sweet black and blue fruit and mocha flavors. Closes with gentle grip and very good persistence, the velvety tannins framing the wine's sweet fruit."

Om producenten

Bodegas Tridente

De ejer mere end 40 forskellige paraceller, alle tilplantet med gamle vinstokke. De har flere der er dateret tilbage til 1940. Rejon parcellen - hvor topvinen produceres - er dateret helt tilbage til 1889. De fleste parceller ligger i Castilla Y Leon, og nogle få ligger i D.O. Toro. Tridente laver fantastiske vine, og flere af dem er super kvalitet til prisen.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt