Kæmpe kup! Power rødvin fra Sicilien med hele 46% rabat. Aldrig solgt billigere. Læs mere her.

×

Impavido Sangiovese Appassimento 2020

En komplet vin. Kæmpe intensitet, fylde og dybde.

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Sangiovese på Amarone metoden.

Vinen er produceret af 100% Sangiovese fra Emilia-Romagna. Druerne håndplukkes i oktober, bliver bragt til vingården i små kasser, sorteres og ligges til tørre. Efter ca. 30 dage er omkring 25% af saften i druerne fordampet, og den resterende saft er endnu mere koncentreret og rig. Herefter er druerne presset, gæret sammen med drueskallerne, gennemgået malolaktisk gæring og slutlig har vinen lagret 10 måneder i både store og små egetræsfade, for at afrunde vinen og tilføje lækre fadnoter. Vinen holder hele 17% alc, som er perfekt integreret i vinen.

Intens, kraftfuld, struktureret. En komplet vin.

Farven er dyb rød, med en nærmest blodrød midte og med lysere røde refleksioner i kanterne. Fra første bevægelse i glasset afslører Impavido straks sin imponerende visikositet, med tunge gardiner der langsomt løber ned af glassets sider og man fornemmer allerede de mørke og modne frugtnuancer fra glasset. Ved nærmere duft til vinen, vil man opleve vinens store aroma, som byder på noter af moden rød frugt, brombær, blommer samt krydret noter, balsamico og nuancer fra fadlagringen som eg, kanel og vanilje. Smagen er helt fænomenal. Fyldig, intens, kraftfuld og med en eksplosion af frugtnuancer og krydret noter. Syren er perfekt afstemt og de gode tanniner sikre at smagen bliver hængende i den meget lange eftersmag.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den til slagterens bedste stykke kød – gerne en stor ribeye steak -, gryderetter, modne oste eller blot til hygge. Vinen bør iltes en times tid inden servering.

Impavido er en unik smagsoplevelse udover det sædvanlige. En Sangiovese af tørret druer, på 17% alc og som byder på intensitet som man kender det fra de store Amaroner, men også god struktur og spændende nuancer. En vin som enhver vinelsker bør prøve! En komplet vinoplevelse, som burde koste meget, meget mere!

 

Denne nye årgang 2020 er endnu ikke anmeldt, men over 300 forbrugere giver vinen i gennemsnit 4,4 stjerner på Vivino i gennemsnit for de 2 foregående årgange..!

 

Vin Data
Drue
Sangiovese
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
17%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
10 mdr. på egetræsfade
Drikkes bedst
2021-2031
Anmeldelser
Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt