NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×

El Campeador 2022

Guldvindende vinkup fra det sydlige Spanien

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
65,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Kalvekød
  • Svinekød
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Vinkup fra det sydlige Spanien

Vinen er produceret af 55% Syrah, 35% Monastrell og 10% Cabernet Sauvignon. Vinmarkerne er beliggende omkring den lille by Jumilla, i den sydlige spanske provins Murcia. I Jumilla har de stort set solskin året rundt og begrænset nedbør, hvilket gør at vinstokkene her producerer mindre, men druerne har mere intens frugt og stor saftighed. Druerne er håndplukket i starten af oktober. Gæringen er sket i rustfri ståltanke, hvorefter vinen har gennemgået malolaktisk gæring. Syrah`en har fadlagret 3 måneder og den resterende del har lagret i ståltanke, for at bevare friskheden i frugten i denne vin.

Koncentret og blød, mørk frugt

Vinen har en flot rød farve med et lilla skær. Aromaer af mørk frugt samt lidt krydret noter og vanilje. I munden er vinen fjøjlsblød og med fin koncentration i smagen af sorte frugter, med underliggende nuancer af fad, mokka og vanilje. Medium fyldig, lav syre og med modne tanniner. Dejlig blød eftersmag.

Server vinen v/ 19-20 grader. Prøv vinen til grillet grøntsager, tapas eller lettere kødretter med f.eks. svinekød eller kalv, gerne grillet. 

El Campeador er en super vin til prisen fra det sydlige spanien. Medium fylde og koncentreret smag af sorte bær og lette krydderier. Afrundet tanniner og lav syre, sikre en fløjlsblød smagsoplevelse

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Monastrell
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Artiga Fustel
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
DO Jumilla
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt