SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×

Calmel + Joseph Amstramgram Quartier Libre 2021

"Whatever you choose, it will be good"

På lager
DKK 42,45

Pris: Før: 85,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 109,95 DKK stk.
48,45 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

OPRYDNINGSTILBUD! KÆMPE RABAT! EKSTRA NEDSAT 50%! SMAGSFULD, LET CREMET OG BLØD HVIDVIN!

Oprydningstilbud på Amstramgram hvidvin fra Calmel + Joseph netop nu. Denne hvidvin er super kvalitet med KÆMPE rabat. Smagsfuld og balanceret - samt topanmeldt med ⭐⭐⭐⭐⭐ 2 guldmedaljer og kåret til 1 af de 100 udvalgte vine i "Top 100 Sud de France". Sloganet til Amstramgram vinene er "Whatever you choose, it will be good", da denne vin stort set kan matches til alt. En af de vine man altid bør have en kasse i kælderen af!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Frugtrig lækkerbisken

Denne nye terrassevin fra det sydlige Frankrig, er produceret af 40% Grenache blanc, 20% Clairette, 20% Rolle og 20% Roussanne. Stokkene som leverer druer til denne skønne sommervin, vokser tæt ved Cevennes hills, hvilket giver ly fra vind og vejr, men tempereret klima da kysten slår ind kort fra området. Klimaet kombineret med jordbundsforholdene, som er meget rig på kalk og flint, giver perfekte forhold for hvidvins produktion. Fermenteringen løber over 10 dage og sker ved 15 grader sammen med druekvaset. Herefter filtres vinen og lagres 4 måneder i ståltanke sammen med de døde gærceller. Maloaktisk fermentering undgås for at bibeholde så meget friskhed i vinen som muligt, hvilket tydeligt fremgår af resultatet.

Moden eksotisk frugt og blide tanniner

Meget flot gylden farve. Flot aromatisk næse af hvide blomster, citrus, fersken og pære, samt hints af lakrids og kardemomme. Den spændende duft leder naturligt videre til smagen, som er lækker, frisk og afbalanceret. Vinen har en blød, frugtig modenhed i udtrykket med noter af tropisk frugt, kandiseret appelsin og citrus, samt menthol og anis. Tanninerne er blide og med en frisk syre, hvilket gør vinen læskende og lækker. Den ene sluk og efterfølgende lange eftersmag, leder naturligt videre til den næste når man først kommer i gang.

Server vinen v/ 9-10 grader. En hvidvin som kan anvendes bredt. Prøv den f.eks. til grillet fisk, skaldyr, salater eller oste.

Alsidig vin som i meget høj grad lever op til sit slogan: "Whatever you choose, it will be good". Endnu en vin i Amstramgram serien, som byder på friskhed, balance og lækre frugtnoter. Forholdsvis ukompliseret, men utroligt velsmagende.

Vin Data
Drue
Clairette
Grenache Blanc
Rousanne
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje Competition Terre et Vins

Guldmedalje Elle A Table

Iblandt de 100 bedste sydfranske vine i "Top 100 Sud de France 2021"

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, især af enkeltmarks vinene som der kun produceres få tusindende flasker af årligt.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser. Det er sydfransk value-for-money.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller mindre kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smagsterritorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt