Philippe et Arnaud Dubreuil

Philippe et Arnaud Dubreuil

Domaine Philippe et Arnaud Dubreuil er placeret i hjertet af Savigny-lès-Beaune, Bourgogne. De er dedikeret til at udtrykke de unikke egenskaber ved hver vinmark i deres vine.

Vinhuset blev oprindeligt grundlagt af Paul Dubreuil i slutningen af 1940'erne. En af Pauls sønner, Philippe, etablerede sit eget vinhus i 1973. Da Paul døde, blev de to vinhuse i familien sammenlagt til et vinhus og videreført af Philippe. I 2010 overtog Arnaud officielt ledelsen som tredjegeneration i familien. Med dyb respekt for terroir og en passion for detaljen har Arnaud siden da stået i spidsen for det familieejede vinhus.

Med 12,5 hektar vinmarker på tværs af Côte d'Or – fordelt på Savigny-lès-Beaune og nabobyer som Beaune og Aloxe-Corton – dyrker Arnaud Dubreuil 15 forskellige vine. Produktionen omfatter både rød- og hvidvine. Vinhuset har især fokus på rødvine fra Premier Cru parceller i Savigny-lès-Beaune.

Produktionen af vinen er præget af respekt for druernes naturlige udtryk og en bæredygtig tilgang til både dyrkningen og produktionen.

Filtre
varer
pr. side

Domaine Philippe et Arnaud Dubreuil er placeret i hjertet af Savigny-lès-Beaune og er dedikeret til at udtrykke de unikke egenskaber ved hver vinmark i deres vine.

Vinhuset blev oprindeligt grundlagt af Paul Dubreuil i slutningen af 1940'erne. En af Pauls sønner, Philippe, etablerede sit eget vinhus i 1973. Da Paul døde, blev de to vinhuse i familien sammenlagt til et vinhus og videreført af Philippe. I 2010 overtog Arnaud officielt ledelsen som tredjegeneration i familien. Med dyb respekt for terroir og en passion for detaljen har Arnaud siden da stået i spidsen for det familieejede vinhus.

Med 12,5 hektar vinmarker på tværs af Côte d'Or – fordelt på Savigny-lès-Beaune og nabobyer som Beaune og Aloxe-Corton – dyrker Arnaud Dubreuil 15 forskellige vine. Produktionen omfatter både rød- og hvidvine. Vinhuset har især fokus på rødvine fra Premier Cru parceller i Savigny-lès-Beaune.

Produktionen af vinen er præget af respekt for druernes naturlige udtryk og en bæredygtig tilgang til både dyrkningen og produktionen.