SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×

Corte Canella

Vinhuset Corte CanellaVinhuset Corte Canella

Der er ingen rigtige eller forkerte valg, men kun sammenhængen imellem dem. Corte Canella lever efter denne overbevisning.

Som en kendsgerning deraf, er avanceret teknologi og produktionsudstyr blevet valgt fra, så man sikrer ordentlige processer og hands-on hele vejen igennem.

God vin kan kun opnås med de bedste druer, og det passionerede arbejde i vinmarkerne. Hele vinificeringsprocessen hos Corte Canella foregår i stueetagen. En del af kælderen anvendes til lagring af flasker og detailsalg, mens resten er dedikeret til fadlagring på tønder - både på amerikansk og fransk eg, afhængig af vintypen.

Kunderne er de vigtigste bidragydere til Corte Canella, da de så at sige er dommere og efterspørger de vine og kvaliteter, som markedet nu efterspørger.

Corte Canella producerer bl.a.:

  • Soave
  • Valpolicella
  • Valpolicella Superiore
  • Amarone delle Valpolicella DOCG
  • Recioto


Vinmarkerne hos Corte Canella er ligeligt fordelt mellem Soave (til hvidvinsproduktion) og Valpolicella (til rødvinsproduktion). Planter af en vis alder (50-60 år) af begge typer af vinstokke dyrkes på Veronese Pergola systemet, mens de øvrige vinmarker er blevet genplantet siden 2000, dyrkes med Guyot-systemet.

Corte Canella's rødvine kommer fra landsbyen Cellore, hvor jorden er sandet og stenet efter tidligere vandaflejringer. Høsten foregår manuelt for nøje at vurdere, hvilke vinmarker og vinstokke, der vil kunne anvendes til de respektive vintyper i respekt for mikroklimaet og vindyrkningsmetoder.