FinansBureauet
VinAvisen
Gastroland.dk
Smag På Vin
EkstraBladet

Saint Roch Selection Parcellaire Blanc 2015

Fyldig og smagfuld gourmet hvidvin

Ikke på lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Fuglevildt
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Fyldig og smagfuld gourmet hvidvin til en særdeles attraktiv pris

Denne hvidvin var egentligt en specialproduktion til en fransk vinklub. De ønskede en kvalitet der var bedre end den normale hvidvin fra Chateau Saint-Roch, men det viste sig at de kunne ikke købe den lovede mængde. Derfor tilbød Chateau Saint-Roch os 10.000 flasker af denne fantastiske hvidvin, til en pris der var langt, langt lavere end den burde være. Lageret skulle ryddes.

Efter lange forhandlinger slog vi til og kan derfor nu sælge jer en kvalitets hvidvin til en pris der slet ikke burde være muligt. Kvaliteten ifht. til prisen er uden sammenligning. Køb bare ind i kassevis, for dette tilbud er gourmet vin til hverdags pris.

Vinfremstilling

Denne særligt fremstillet kvalitets hvidvin fra Chateau Saint-Roch er et blend bestående af 80% Grenache Blanc og 20% Roussanne. Druerne kommer fra udvalgte marker nær landsbyens Maury i det sydlige Frankrig. Alle druerne høstes manuelt og de sorteres herefter ligeledes manuelt, så kun de bedste druer der bruges i denne vin. Efter vinifisering har vinen lagret kortvarigt `sur-lie` i ståltanke.

Vinens elementer

Farven er flot strå gylden. Rige aromaer af moden frugt samt noter af hvide blomster, krydderier og let citrus. Vinen er fyldig samt et lille fast bid og modne tanniner, som er med til at give vinen en meget god struktur. Der er virkelig meget smag i denne hvidvin af modne frugter samt lidt citrus.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 8-10° grader og gerne som ledsager til federe fisketyper, lyst kød eller fjerkræ.

Dette er gourmet hvidvin til en pris som ikke burde være mulig. Det eneste du fortryder efter at have smagt denne, er at du ikke købte en kasse mere…!

Vin Data
Drue
Grenache Blanc
Rousanne
Type
Hvidvin
Årgang
2015
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Chateau Saint Roch
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
8 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2019
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"Vin på grenache blanc og rousanne fra det sydlige Frankrig. Mørk og fyldig i smagen. En madvin med krydderier, melon, pærer og blomster i smagen. Pæn friskhed og afslutning. Interessant vin til en flot tilbudspris."

FinansBureauet

6 stjerner

"Sydfransk hvidvin med udgangspunkt i Grenache Blanc og Roussanne som byder på floral næse med noter af modne pærer og indsmigrende blød mund med sarte noter af skovsvampe, marcipan og nedfaldsæbler som smyger sig rundt i smagsløgene i symbiose med vinens mineralske toner. Stor vin til lav pris."

Smag På Vin

5 stjerner

"Vi er i det sydfranske med en landlig, tør hvidvin med grøn melon, grape og krydderurtede noter i næsen. Munden er fyldig med en god letcremede rundhed og rige noter af moden gul frugt som pærer, et skvis lime og en fin mineralitet. Grenache Blanc er normalt ikke kendt for høj syre, men her er den frisk, sprød og ganske fremtræden, hvilket er med til at give vinen noget rankhed. Server den til hvide fiskeretter med lette grønne urter."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En meget fyldig og cremet hvidvin på druerne Grenache Blanch og Marsanne. I den friske smag er der noter af honning, banan, ananas og citrus og dertil en lille sødme, der dog ikke skal forhindre vinen i at blive skænket til fisk og skaldyr."

Gastroland.dk

6 stjerner

"Flot farve og dyb lækker smag med fin syre. Til prisen ved de seks flasker bliver det ikke bedre. ABSOLUT GENKØB og seks stjerner til den Sydfranske vin."

Om producenten

Chateau Saint Roch

Robert Parker har skrevet følgende om Chateau Saint-Roch:

"These are brilliant new releases from Chateau Saint Roch, which was recently purchased by Jean-Marc Lafage (and is a joint venture with importer Eric Solomon). Located in the Cabirou region of Maury, in the Roussillon, which was famous for making fortified wines in the past, it consists of mostly schist and granite soils, and has a slew of old-vine Carignan and Grenache. The wines are jaw-dropping good. In addition, they're ridiculously under-priced given their quality."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt