Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
98 points
Romhatten.dk
92 points
Wiskey & Rom Magasinet
FlaskeHalsen
EkstraBladet

Ron Quorhum 30 Aniversario 70 cl

På lager
DKK 498,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Voluminøs duft af mørk farin, vanilje og citrusfrugt. Denne rom er indbegrebet af en stor rom, blød, rund og fed. Smagen kombinerer flødekaramelfedme og honningsødme med appelsinskal, sukkerrørsjuice, egetræsfad og noter af kaffe. Smagsindtrykkene spiller sammen i en harmonisk kombination, hvor de hver især får lov at træde frem uden at dominere.

Læn dig tilbage og nyd denne limousine af en rom.

Måske verdens bedste ...

Vin Data
Type
Rom
Land
Den Dominikanske Republik
Producent
Oliver & Oliver
Størrelse
70cl
Alkohol Procent
40%
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

93 point og 5 stjerner; "Sødmefuld duft, en kompleks, krydret smag med masser af fad. Lang og vedholdende eftersmag."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Her har vi lidt a fen sværvægter i rom-kategorien. Men lad os lige indledningsvis sige, at man altid skal læse ekstra grundigt på en flaske rom, inden man springer ud i at tro, at det tal, der er angivet, svarer til hvor længe rommen har lagret.

Denne rom antyder at være 30 år gammel, men reelt står tallet 30 i denne sammenhæng for, at det er en 30-års jubilæumsrom. Det er unægtelig noget lidt andet.

Ligesom med alt muligt andet i denne verden, så gælder det derfor om, om kvalitet og pris hænger sammen, og der er den gode nyhed, at det må vi den ondelyneme konstatere, at det gør.

Rommen har en blød og fin kerne i smagen. Der er godt med vanille og krydderier og en fin parfumeret kant i smagen, der leder frem til en lang eftersmag, der både har spiritus-spark og spirituel nydning."

Romhatten.dk

98 points

Anmeldt d. 18-08-2013 af Mads Heitmann, Romhatten.dk

Duft 
Man kunne godt have frygtet, at forskellen på Ron Quorhum 30 Aniversario og Ron Quorhum 23 Anõs Solera var lige så lille som på Ron Quorhum 15 Anõs Solera og Ron Quorhum 12 Anõs Solera, men dette er heldigvis ikke tilfældet! Det er klart en af de største duftoplevelser jeg har haft indenfor rom. Den matcher endda Legacy By Angostura og det siger ikke så lidt! Rommen har en forrygende duft af farin, vanilje, mørk chokolade, tung sødmefyldt træ og et hint citrusfrugt der lyser op midt i de tunge noter.

Smag
Der er ingen tvivl. Få rom besidder en volumen som Ron Quorhum 30 Aniversario. Den fylder munden op med smag som Ron Millonario XO Solera Reserva Espicial gør det. Der er stor forskel – endda meget stor forskel – på denne rom og så dens lillebror på 23 år. Den har en helt anden fylde. Denne sværvægter af en rom fusionerer smagen af fed flødekaramel og honningsødme med appelsinskal, egetræsfad og kaffe-noter. Jeg bliver helt høj af at drikke den!

Bedømmelse
Det er en unik rom med en helt utrolig fylde, som er lagret i 25-30 år. Jeg er målløs. 98 points – det er nok måske verdens bedste rom til prisen, efter min mening!!!

Læs hele bedømmelsen her

Wiskey & Rom Magasinet

92 points

Vinder af Whisky&Rom Magasinet's rom test af Dominikanske rom

Medaljer

Guld medalje på Tasting.com

Medaljer

Gold Winner points

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt