HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
98 points
Luca Maroni

Primo Divo Rosso Italia 2021

Syditaliensk inspireret Sangiovese blend i særklasse

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
71,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Syditaliensk Stilart af primært Sangiovese

Primo Divo er et herligt blend lavet på primært Sangiovese og repræsentere i aller højste grad den syditalienske stilart. Vinmarkerne er placeret i idyliske naturomgivelser, som nærmest omfavner markerne, hvorfra en stabil brise fra havet på begge sider skaber helt optimale betingelser for druerne i det varme og tørre klima i det sydlige italien. De gamle vinstokke, som i sin tid blev plantet i en god blanding af sten og jord, giver et lav årligt udbytte af drueklaser pr. plante hvilket sikre en høj kvalitet af druerne. De passionerede vinbønder håndplukker druerne for, at sikre en høj kvalitet af druer til vinfremstillingen som varetages af den erfarne winemaker Andreas kössler. 

Druerne bliver presset til en druemost hvorfra mosten ligger i omkring 10-15 dage hvorefter vinifikationen begynder i tempraturregulerede stålfade. 

Fyldig og smagsfuld Sangiovese med bestseller potentiale.

I farven en levende og intens ruby rød med en aroma af rød frugt bl.a. Trænebær, Kirsebær og blommer. Smagsoplevelsen er særdeles blød, frugtig og afrundet med en mellemfyldig krop, med hints af vanilje. Alt i alt en smagsfuld og velafbalanceret oplevelse med en smule elegance i eftersmagen. 

Nyd vinen ved 16-18 grader nu eller indenfor et par år. Primo Divo er en skøn ledsager til pastaretter med kød, grillet svinekød eller grillpølser. Hertil en fantastisk kandidat til husets meditations-vin.

Denne Primo Divo er en smagsfuld, balanceret og frugtig rødvin i Ripasso stil. En vin der smager super godt til prisen.

 

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Sangiovese
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Italien
Låg
Kapsel
Producent
Mezzatia Vini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Lagring
Kort lagring i ståltanke
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Luca Maroni

98 points

VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin er fremstillet på en blanding af italienske druer - dog hovedsageligt Sangiovese, hvilket man godt kan smage. Hvilke andre druer, der er anvendt, er ikke oplyst, men blandingen har givet en rigtig dejlig og velkomponeret vin, der smager, som den dufter af moden frugt og med en tilpas frugtsødme og fine krydrede noter. Nyd vinen til en sammenkogt efterårsret, cremede oste eller en let krydret pastaret."

Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt