Primo Divo er et herligt blend lavet på primært Sangiovese og repræsentere i aller højste grad den syditalienske stilart. Vinmarkerne er placeret i idyliske naturomgivelser, som nærmest omfavner markerne, hvorfra en stabil brise fra havet på begge sider skaber helt optimale betingelser for druerne i det varme og tørre klima i det sydlige italien. De gamle vinstokke, som i sin tid blev plantet i en god blanding af sten og jord, giver et lav årligt udbytte af drueklaser pr. plante hvilket sikre en høj kvalitet af druerne. De passionerede vinbønder håndplukker druerne for, at sikre en høj kvalitet af druer til vinfremstillingen som varetages af den erfarne winemaker Andreas kössler.
Druerne bliver presset til en druemost hvorfra mosten ligger i omkring 10-15 dage hvorefter vinifikationen begynder i tempraturregulerede stålfade.
Fyldig og smagsfuld Sangiovese med bestseller potentiale.
I farven en levende og intens ruby rød med en aroma af rød frugt bl.a. Trænebær, Kirsebær og blommer. Smagsoplevelsen er særdeles blød, frugtig og afrundet med en mellemfyldig krop, med hints af vanilje. Alt i alt en smagsfuld og velafbalanceret oplevelse med en smule elegance i eftersmagen.
Nyd vinen ved 16-18 grader nu eller indenfor et par år. Primo Divo er en skøn ledsager til pastaretter med kød, grillet svinekød eller grillpølser. Hertil en fantastisk kandidat til husets meditations-vin.
Denne Primo Divo er en smagsfuld, balanceret og frugtig rødvin i Ripasso stil. En vin der smager super godt til prisen.