Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×

Lu Beddu Rollo Syrah Terre Siciliana Appassimento 2020

Frugtintens Syrah fra delvist tørret druer

På lager
DKK 49,50

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
55,50 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

RYD LAGERET! NEDSAT 50%! INTENS APPASSIMENTO FRA SICILIEN!

Er du til solmoden frugt, masser af intensitet og fylde, så bær du vælge denne Syrah, der er produceret efter Appassimento metoden. De tørret druer har givet denne rødvin en intens frugtkoncentration, sødmefulde noter og en lang og silkeblød smag. ⭐⭐⭐⭐⭐ 4 stjerner på Vivino og 99 points! Ryd lageret til en særlig god pris. Spar 50%!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Frugtintens Syrah af delvist tørret druer

Vinen er produceret af 100% Syrah fra både gamle og nye vinstokke, som er plantet i kalksten på Sicilien. Vinmarkerne er beliggende ca 50 meter over havets overflade og er sydvendte. En del af druerne er høstet i slutningen af august, hvor de gærer sammen med druekvaset i 15-18 dage og herefter gennemgår en malolaktisk gæring.

Den anden del af druerne får lov til at hænge længere på stokkene, håndhøstes og transporteres til vingården hvor de tørre yderligere. Denne tørringsproces efterlader kun ca. 1/3 del af vægten tilbage, men den resterende most er meget mere koncentreret og sukkerholdig. Saften fra disse druer gennemgår sammen gæringsproces som de tidligere høstet druer.

Herefter bliver mosten fra de tidligst høstet druer og de tørret druer blended, lagret på ståltanke og slutlig lagret i flasken inden frigivelse.

Solmodne nuancer fra start til slut

Farven er mørk rubinrød. Intense aromaer af blommer, mørke kirsebær, solbær, lakrids, svesker og vanilje. Smagen er stårslået, hvor frugten virkelig folder sig ud - meget rig, fyldig og koncentreret. Tanninerne er smidige og syren forholdsvis lav, hvilket sikre en blød og frugtrig smag. Eftersmagen er meget lang og vedholdende.

Server vinen v/ 17-18 grader. Brug den som ledsager til oksekød, en krydret pizza, modne oste eller blot som hyggevin.

Denne Appassimento fra Sicilien byder på rig, fyldig og blød frugt i lange baner. Man fornemmer tydeligt at druerne har fået masser sol og de tørret nuancer. Super lækker rødvin til en super god pris!

Vin Data
Drue
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Sicilien
Lagring
10 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2021-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Our Favorite points

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt