SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×

Dehesa El Carrascal Almarina Rose 2023

Formidabel frugtrig spansk rosé

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 74,95 DKK stk.
71,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Pasta og pizza
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Frisk, frugtrig og blød rose til alle

Her kommer den første rosévin fra Dehesa el Carrascal, og hvilken en! Vinen er lavet på 100% Bobal, druerne til denne vin groer i en højde på mellem 700-900 meter over havets overflade. Vinen gennemgår kold maceration, hvorefter vinen gennemgår gæring i ståltanke i cirka 10-15 dage, hvor efter vinen filtreres og flaskes. 

Denne skønne vin har den flotteste lyserød farve med violette nuancer. Dejlig aroma af modne bær, citrus og hints af tropisk frugt. I smagen er den frisk og afbalanceret, med en frugtig balance. Eftersmagen er dejlig frisk men udtryksfuld og meget frugtig.

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til sommerens salat, hvid fisk, grillet grøntsager eller bare helt for sig selv og nyd sommeren!

Snyd ikke dig selv for denne spanske perle, den tager dig med sydpå og vil forføre dig til sidste sip.

Vin Data
Drue
Bobal
Type
Rose
Årgang
2023
Land
Spanien
Låg
Skruelåg
Producent
Dehesa el Carrascal
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Tierra de Castilla
Lagring
Ståltank
Drikkes bedst
2024-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Dehesa El Carrascal

Bodega Dehesa el Carrascal er et lille vinhus i Spanien som producere 100.000 flasker årligt. Vinhuset går tilbage til 1962, hvor familien begyndte den ædle kunst at lave vin under ledelse af sin grundlægger, Don Arsenio García Cañada. I begyndelsen af århundredet startede opførelsen af vingården mellem de små byer Alpera og Bonete, hvor man begyndte at lave en vin af høj kvalitet, altid fra deres gamle vinmarker, nogle af dem mere end 50 år gamle. På nuværende tidspunkt ledes vingården af anden og tredje generation af familien, hvor de også har et højt kvalificeret team til produktion og kommercialisering af deres vine, som altid satser på regionens oprindelige sort: Garnacha tintorera. 

Beliggende i hjertet af Almansa, i den sydøstlige del af den iberiske halvø. Her har Dehesa 300Ha jord ved kysten af Sierra del Mugrón, kendetegnet ved at have en højde mellem 900 og 1000 meter over havets overflade. I denne region har de et middelhavsklima med kontinental indflydelse med mere end 2.900 solskinstimer om året. Temperaturkontrasten mellem dag og nat er ideel til udviklingen af vores afgrøder. De ekstremt varme og tørre dage i løbet af sommeren, står i kontrast til de kolde nætter, som tillader modningen af druer til at være meget progressiv og langsom. Dette vejr favoriserer den naturlige koncentration af farven på druerne, opretholder en god syre og modenhed, hvilket er afgørende for at opnå vine med exceptionelle organoleptiske egenskaber.

Dehesa el Carrascal laver vine i moderne stil, med middelhavsprofil, varianter og international stil, og når dermed ud til mange forskellige typer forbrugere. Deres mål er baseret på at overføre til vinelskere al den indsats, der kommer fra marken og vingården gennem vine med deres egen identitet, som kan forblive i din hukommelse på grund af deres høje kvalitet og rimelige pris. 

Dehesa er opmærksomme på den reelle indvirkning, som vinproduktion har på miljøet, og de har udviklet en bæredygtig produktion baseret på den økologiske bæredygtighed af deres produktionssystem og arbejder konstant på at udarbejde og producere respektfulde vine.

Vinhuset siger selv; 
"Our dream is that the flavor and nuances of our wines make you feel unique sensations that transport you to our region, full of natural landscapes and grapes as surprising as Garnacha Tintorera, so that you can feel part of our origin through our wines."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt