NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
94 points
Paul Ippolito
94 points
Mad og Monopolet
91 points
The Real Review
94 points
Wine Showcase Magazine
93 points
Tasting.com
92 points
Wine Orbit

Zontes Footstep Lake Doctor Shiraz 2018

Rig, saftig og 7-dobbelt guldvindende Shiraz

På lager
DKK 64,70

Pris: Før: 159,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
70,70 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

VINTER FAVORIT! NEDSAT 59%! ALT VINDENDE OG 7-DOBBELT GULDVINDENDE SHIRAZ!

Står du og mangler en formidabel Shiraz vin, så behøver du ikke lede mere. Lige her får du en Shiraz som har vundet ⭐⭐⭐⭐⭐ 7 Guldmedaljer samt ⭐⭐⭐⭐⭐ 94 + 94 + 94 + 93 + 92 + 91 points, det vidner om stor kvalitet! Denne pris burde SLET IKKE være mulig, men vi har ryddet producentens EU-lager som de desværre måtte lukke, og derfor tilbyder vi den nu til en uvirkelig pris. Begrænset antal.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Rig, saftig og 7-dobbelt guldvindende Shiraz

Denne skønne vin er lavet på 100% Shiraz, som kommer fra Longhorne Creek, Australien. Druerne til Lake Doctor kommer fra en enkelt mark i hjertet af Langhorne Creek. Gæringen sker i delvist ståltanke og delvist åbne kar. Herefter malolaktisk gæring i ståltanke, inden vinen overføres til nye egetræsfade og lagres i op til 12 måneder før en let filtrering og vinen kommer på flaske.

Lake Doctor Shiraz har en flot rubinrød farve i glasset med et lilla skær. Aromaer i næsen af modne røde bær, lidt blomme samt hints af violet og lidt krydderurter. 

Smagen balanceret, med flot fylde, saftig frugt og modne, men faste tanniner. Man fornemmer primært nuancer af røde frugter og blommer, samt lidt noter af brombær, rødbede og hints fra fadlagringen. Den balanceret og dog vedvarende smag bliver hængende i eftersmagen, som også byder på lidt tørret krydderier, fadnoter og oliven.

Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til lam, vildt, okse eller svinekød - gerne fra grillen. Ligledes oplagt til let modnet oste, eller bare helt for sig selv.

Denne Lake Doctor Shiraz har en særlig flot balance, mellem de rige smagsnuancer og de saftige udtryk. Vinen er opkaldt efter den afkølende brise, kendt som Lake Doctor, der blæser fra Antarktis, over det sydlige ocean og op til det sydlige Australien. En kølig brise, som området (og dens vinmarker) nyder godt af.

Vin Data
Drue
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Zontes Footstep
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Langhorne Creek
Lagring
12 mdr. egetræsfade
Drikkes bedst
2022-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

94 points

"“Lake Doctor” er en reference til den kølige brise fra det antarktiske hav, som skyder kølig luft op i områderne, hvor druerne dyrkes. Det betyder, at de får et mere køligt udtryk, end hvis de bliver udsat for koncentreret varme. Resultatet er en virkelig god Shiraz med skøn duft af brombær, solbær, lakrids, eg og peber. I munden er der tydelig frugtsødme, men også flotte tanniner og et elegant udtryk."

Paul Ippolito

94 points

"Blueberries, blackcurrants, mulberries, juicy fruit, lashings of black liquorice, intense spicy and uplifted fruit. Intoxicating smooth alcohol - good alcohol - nothing sticking out, integrated oak, a well crafted and structured red wine. Smooth long fine pure fruit, fine tannins, quite elegant for such a young wine."

Tasting.com

93 points

Best buy, “Dark violet color. Aromas of mesquite, roasted nuts, and maple with a tannic, tart, full body and a peppery, interesting, very long red plum skin and hoisin finish with drying, firm tannins and heavy oak flavor. Inky density and mouthwatering acidity enliven this complex Shiraz."

Wine Orbit

92 points

"Sweetly fruited and delightfully fragrant, showing Black Doris plum, violet, anise and subtle chocolate notes on the nose, leading to a wonderfully rounded palate displaying fleshy texture and silky tannins. It's upfront and soothing with plenty of comforting flavours."

Wine Showcase Magazine

94 points

"Very nice chocolaty, leathery aromas.  Soft palate with some exotic spiciness. Delicious mouthfeel.”

The Real Review

91 points

"Deep bright purple/red colour. Pepper, spice, chocolate and earthy aromas, the palate medium-bodied and very drying, savoury and endowed with lots of supple tannins, the aftertaste very dry again and long. A very good wine and top value. Lovely balance."

Medaljer

Guldmedalje – AWC Vienna 2021 International Wine Challenge 
Guldmedalje – Sommeliers Choice Awards 
Guldmedalje - Women's Wine & Spirit Awards 
Guldmedalje - San Diego International Wine & Spirits Challenge 
Guldmedalje - Winemaker Challenge 
Guldmedalje - San Francisco International Wine Competition 
Guldmedalje - World Value Wines (tasting.com)

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Zontes Footstep

Den 15. august 2003 lavede Zonte's Footstep sine første vine, og som alle gør i vinindustrien, kiggede de på historien - og fordi de kan, forhistorien, fandt de på navnet til vinhuset.

I 1893 blev en vinmark beplantet med ”Zante Currant” for at producere spisedruer til den voksende befolkning i Adelaide. I 1920'erne blev vinmarken genplantet med vinproducerende sorter af Shiraz og Cabernet Sauvignon, som til sidst blev brugt til at lave deres første vin. Som en hyldest til druernes rejse i marken (og fordi du ikke lovligt må nævne en druesort, medmindre den er indeholdt i vinen) blev det besluttet at ændre "A" til et "O" - ZONTE'S - tilstrækkeligt ens.

En gruppe bedrevidende industrikammerater samledes i 1999, købte vingården og påtog sig at plante Viognier, Sangiovese og andre nye og spændende druesorter at eksperimentere med. Under genplantningen af markerne blev der opdaget nogle store kampesten med fodspor fra det største kendte pungdyr, der nogensinde har levet: Diprotodon. Det var dette unikke forstenede fodspor, der cementerede deres navn og den rejse, de startede og fortsætter på i dag... og sådan blev Zonte’s Footstep født.

Med sådan en historie forpligter det også at leve op til dette, derfor har de den enkle, men flittige stræben efter at producere vine, der afspejler en følelse af sted, stil og formål. De har altid haft som mål at flaske vine med personlighed og udtryk... derfor har de givet dem navne og deres eget ”ansigt”!

Deres mål er;
Authentic Wines – kvalitetsprodukter, der gør dem i stand til at uddanne os om at drikke vin som en sanseoplevelse. Del deres kærlighed til vin og jorden.

Growing Communities – At give tilbage til dem omkring os.

Forbedring af livsstil – gør det muligt for folk at nyde vin lige så meget, som de gør uden at føle sig intimideret – gør vin til en del af livsstilen.

Leading with our own footsteps – være innovative, gøre tingene, som de vil (ikke fordi en anden gør det). Hjælp folk med at opdage og lære om vin.

… at vise vejen for, at Premium vin kan være tilgængelig – stolt skubbe grænser for det konventionelle.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt