Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
Houlberg Vinblog

Zinio Reserva 2017

Rioja Reserva i høj kvalitet. Mørk frugt og fadnoter i flot bal...

Ikke på lager
DKK 99,95

Pris: Før: 145,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 169,95 DKK stk.
105,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 31%! RIOJA RESERVA I FLOT KVALITET OG TIL SKARP PRIS!*

"Smelter vinen nærmest på tungen, så blød, forførende og lokkende" er bl.a. noget af det anmelderne skriver om denne lækre Rioja Reserva. Lige nu ekstra nedsat til kun 99,95 kr. Begrænset antal.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Rioja Reserva i høj kvalitet. Mørk frugt og fadnoter i flot balance

Vinen er produceret af 100% Tempranillo fra Rioja Alta. Druerne kommer fra nogle af vinhusets ældste vinstokke, som er mindst 70 år gamle. Disse vinstokke yder en meget lav produktion, men giver druer med særlig høj koncentration. Druerne håndhøstes og kun de bedste druer anvendes til denne vin. 18 måneders fadlagring i delvist fransk- og delvist amerikanske egetræsfade.

Farven er dyb granatrød. Attraktive og intense aromaer af sort frugt, søde krydderier og urter. Ligeledes kan man fornemme hints fra de ristede fade af karamel, chokolade og kakao. Silkeblød og rund smag, som har en perfekt balance mellem elegance og intens frugt. Afstemt syre og blødgjorte tanniner, for en fløjlsblød oplevelse helt ud i den lange eftersmag.

Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til smagfulde retter af oksekød, lam eller vildt. F.eks. grillet eller i gryderetter. Vinen kan også bruges til modnet oste. Giv gerne vinen lidt luft inden servering.

Dette er en yderst spændende Rioja Rerserva, som byder på både rig mørk frugt, masser af fadnoter og en lang og blød smag.

Vin Data
Drue
Tempranillo
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Zinio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
DOC Rioja
Lagring
18 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinExpressen

Anbefalet points

"Klassisk rioja, der strutter af røde bær, vanilje, appelsinskal og et lille strejf af valnøddetræ og kandis. Det samme i smagen. Gammeldags i stil med god stramhed og garvesyrestruktur, der rammer frugten flot ind. Bravo!"

Houlberg Vinblog

5 stjerner

"Duftmæssigt er der godt med skrald på fadene nu ... man får denne noble og ædle duft af gammelt træ, gamle jernbanesveller og så en moden, mørk frugt med brombær, blåbær, blommer, lette svesker samt masser af vanilje, karamel, chokolade, kaffelikør samt en ganske lille smule sød lakrids.

I munden er det fyldig og så smelter vinen nærmest på tungen, så blød, forførende og lokkende. Der er klart kommet mere sødme med i billedet, men det gælder skam også får både intensitet, kraft ... samt også lidt peber og alkoholvarme. Der er blommer og sorte kirsebær, mintchokolade, tobak, kaffe og søde krydderier. Godt glas Rioja og Houlberg er næsten på vej mod 5,5 tomler."

Medaljer

Guldmedalje AWC Vienna

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Om producenten

Bodegas Zinio

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt