MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Zantho Zweigelt 2022

På lager
DKK 84,15

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
90,15 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
SPAR 15% PÅ ALT FRA ZANTO!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Intens og frugtrig Zweigelt

Vinen er lavet på 100% Blauer Zweigelt fra Østrig, Burgenland. Vinhuset Zantho har vinmarker i Neusiedlersee-området. Disse vinmarker er kendetegnet ved deres tørre, sandet og mineralske jordbund, og området anses for at være blandt de tørreste og varmeste i hele Østrig, hvilket skaber ideelle vækstbetingelser for Zweigelt-druen. Med en høst på cirka 6.100 kg/ha er der omhyggeligt udvalgt druer til produktionen af denne vin. Fremstillingsprocessen inkluderer gæring i rustfrie ståltanke ved 30-32°C, efterfulgt af en afsluttende modning i rustfrie ståltanke i 12 måneder, hvoraf 5% foregår i store træfade.

I glasset præsenterer Zanthos Zweigelt sig med en utrolig dyb rubinrød farve. I næsen åbner vinen sig med dybe indtryk af friske blommer og mørke kirsebær, akkompagneret af et strejf af peber. På ganen fremstår vinen utrolig flot med sin intense frugt og fine krydderisammensætning. Vinen støttes af en velafstemt syrlighed, der kulminerer i en lang og elegant finish.

Server vienen ved 16-18 grader og prøv den til pastaretter, Oste, især dem med karakter og fedme. Uanset anledningen er Zanthos Zweigelt en alsidig ledsager til mange anledninger. 

Vin Data
Drue
Zweigelt
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Østrig
Låg
Glasprop
Producent
Zantho
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Burgenland
Lagring
12 mdr. på ståltanke
Drikkes bedst
2024-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt