MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Zantho Sankt Laurent 2022

Oplev Zanthos håndværk i hver dråbe

På lager
DKK 84,15

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
90,15 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
SPAR 15% PÅ ALT FRA ZANTO!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Kalvekød
  • Ost
  • Svinekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

En Dyd af Burgenlands Dybde og Krydderi

Denne St. Laurent, en vin fra det solbeskinnede Burgenland i Østrig, er en autentisk repræsentation af regionens karakteristiske vine. Druerne stammer fra vinmarkerne i Neusiedlersee. Dette område er kendetegnet ved sine tørre, sandet og mineralrige jord, og det giver ideelle forhold for den indfødte østrigske druesort Sankt Laurent. Forarbejdningen af vinen inkluderer en omhyggelig fermentering i rustfrie ståltanke ved 28°C til 32°C, efterfulgt af en 12 måneders lagring i rustfrie ståltanke, hvoraf 10% foregår i store egetræsfade.

I glasset fremstår Zantho's St. Laurent med en dyb lilla farve, der vidner om vinens koncentration og dybde. Den komplekse og krydrede duft åbner op for indtryk af brombær og sorte kirsebær, ledsaget af subtile noter af kold røg. På ganen viser vinen sig elegant med en dyb frugtprofil af mørke bær og delikat krydderi. Den fine syre strukturerer vinen og bidrager til en langvarig afslutning, der efterlader smagen af St. Laurent i erindringen.

Server denne St. Laurent ved 16-18 grader og prøv den som perfekt ledsager til måltider med vildt, kalvekød, svinekød og milde oste.

Vin Data
Drue
Sankt Laurent
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Østrig
Låg
Glasprop
Producent
Zantho
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Burgenland
Lagring
12 mdr. på ståltank
Drikkes bedst
2024-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt