90 points
Guia Penin

Volver Tarima Blanco 2016

Endnu en god vin til prisen fra Volver. Perfekt til skaldyr.

Ikke på lager
DKK 49,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
54,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Produceret af Macabeo, Merseguera og Moscatel Seco fra 12 hektar vinmarker i DO Alicante, med 40-50 år gamle vinstokke. Vinmarkerne er beliggende ca. 650 meter over havets overflade, og jorden er her meget kalkholdig. Alle druerne håndhøstes og produktionen er kun på ca. 4 ton per hektar. Vinen har lagret kort tid i rustfri ståltanke, for at bevare den aromatiske og friske frugtsmag.

Farven er lys gylden med et grønligt skær. Aromaer af hvide frugter, citrus og et strejf af eksotiske frugter, samt lidt noter af blomster og mineralske hints. Smagen er frisk, halvtør og med en indbydende, medium fyldig frugtsmag. Fin syre og en flot, let bitter eftersmag.

Server vinen v/ 8-9 grader, og gerne til retter med skaldyr, lettere fisk, grillet grøntsager, samt diverse forretter. Prøv den også som en frisk og frugtrig aperitif.

Tarima Blanco er en super hvidvin til prisen. Frisk frugt, fin fylde og afstemt syre gør vinen til en oplagt ledsager til skaldyr.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Moscatel Seco
Type
Hvidvin
Årgang
2016
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Volver
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,5%
Region
DO Alicante
Lagring
Lagring i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2018
Anmeldelser
Guia Penin

90 points

90 point samt 5/5 stjerner for forhold mellem pris og kvalitet!; "Colour: bright straw. Nose: white flowers, fresh fruit, fragrant herbs. Palate: flavourful, fruity, good acidity, balanced."

Om producenten

Bodegas Volver

Filosofien bag Bodegas Volver er at opkøbe vinmarker med gamle vinstokke og et lavt udbytte, som giver mulighed for at producerer vine med masser af koncentreret frugt. Selv om at Bodegas Volver arbejder med små udbytter, stræng sortering og ofte lang fadlagring, så formår de at producerer disse gode vine til nogle særdeles gode priser.

Bodegas Volver roses år efter år for deres flotte kvalitets vine, men også (og i særdeleshed) for den lave pris på deres vine. Robert Parker er en af de anmelderer der roser vinene og senest har han bl.a. skrevet "This is a serious and terrific value from Alicante" om deres vine.

Deres vine er nogle der bør smages, både fra vinene i den billigere ende som er gode hverdags vine, til de gode Tarima Hill og Volver Tinto - til topvinen, der er en af Alicantes bedste, Triga, som tilbyder særdeles rig og intens frugt.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt