FinansBureauet
VinAvisen
92 points
Guia Penin
91 points
Robert Parker
88 points
Vinbladet
Smag På Vin
Gastroland.dk

Volver Tarima 2015

"Big-time winner in the values sweepstakes" Citat Vinous

Ikke på lager
DKK 49,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
54,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Monstrell prisbasker i bedste årgang nogensinde!

Farven er kirsebærrød med en violet kant. Intense aromaer af tranebær og brombær, sammen med noter af søde kirsebær, lakrids og lette krydderier samt chokolade. Smagen er flot afbalanceret mellem den friske frugt og de let sødmefulde noter fra fadlagringen. Flot fylde, god syre og fine tanniner giver en fin struktur bag den intense frugt. Blød og frugtrig eftersmag.

Server vinen v/ 16-17 grader og gerne til grillmad, svinekød, grøntsager, pasta, oste eller bare som hyggevin.

Anmelderne roser Tarima år efter år for at tilbyde en fantastisk god vin til prisen. Prøv den, og vi tør næsten garantere at den bliver fast inventar i din vinkælder.

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Volver
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Region
DO Alicante
Lagring
6 måneders i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2020
Anmeldelser
FinansBureauet

6 stjerner

TESTVINDER! "En vin fra Alicante vandt denne uges test hos FinansBureauet. Volver Tarima 2015 hedder den, og præsenteres af forhandleren Andrup Vin som en hverdagsvin. Og prisen på 59 kr. signalerer da måske også mere hverdagsvin end weekendvin, men det gør smagen ikke. For vinen byder på rigtig fin value for money og blev en ganske overbevisende vinder af testen. En fyldig sag med pompøs næse med noter af kirsebærlikør og ny lædersofa og tæt og rustik mund med let sødmefuldt præg og krydrede noter af estragon og peber tilsat lidt lakrids, peber og vanilje. Selvsagt ikke den største vin i verden, men til prisen er den uden tvivl et fantastisk køb."

Guia Penin

92 points

92 point samt 5 ud af 5 stjerner for bedste kvalitet til prisen; "Colour: bright cherry. Nose: ripe fruit, sweet spices, creamy oak, expressive. Palate: flavourful, fruity, toasty, round tannins."

Robert Parker

91 points

"Another terrific value is the 2015 Tarima (Nonorganic) from Alicante and another 100% Mourvèdre cuvée, aged six months in French oak. This wine has terrific aromatics, broad, expansive flavors, about 15% natural alcohol and an expansive, heady mouthfeel. This is rich, dense and Provençal in its flavor components. Totally aged in used oak and stainless steel, the wine is a real sleeper and big-time winner in the values sweepstakes. Drink it over the next several years."

Smag På Vin

5 stjerner

"Dyb rød farve med lilla kant, og en varm og tør aroma med friske brombær sammen med kakaopulver, lakrids og fugtig pibetobak. Smagen er tør og mere ovre i blåbær med ribs, krydderier og en lille smule lakrids. Her er en markant syre, der holder vinen rank – og sammen med fin afrundet tannin har vi en harmonisk og balanceret vin med en pæn tør eftersmag. Havde jeg ikke set prisen på forhånd, havde jeg vurderet den til mellem 100 og 140 kroner."

VinAvisen

5 stjerner

"Med sin tørhed og sin gode krydring er dette en rigtig god madvin. Den hænger sammen og har god frugtfylde, og frugten følger med hele vejen ud i eftersmagen."

Vinbladet

88 points

FUNDVIN! "Rustik, krydret duft mættet med mørke bær. Går igen i smagen, fyldig, saftig, forenet med rå tannin og krydret eftersmag med mørke bær."

Gastroland.dk

4 stjerner

Lidt upoleret vin, men med struktur, krydderier og tanniner som klart overgår prisen på 60 kr. Her er der en rigtig fin kandidat til en lidt krydret aftensmad en torsdag aften, hvor der skal vin på bordet. Drik den til en spansk kødbolle (albondigas). Fire stjerner til Bodegas Volver for Tarima.

Om producenten

Bodegas Volver

Filosofien bag Bodegas Volver er at opkøbe vinmarker med gamle vinstokke og et lavt udbytte, som giver mulighed for at producerer vine med masser af koncentreret frugt. Selv om at Bodegas Volver arbejder med små udbytter, stræng sortering og ofte lang fadlagring, så formår de at producerer disse gode vine til nogle særdeles gode priser.

Bodegas Volver roses år efter år for deres flotte kvalitets vine, men også (og i særdeleshed) for den lave pris på deres vine. Robert Parker er en af de anmelderer der roser vinene og senest har han bl.a. skrevet "This is a serious and terrific value from Alicante" om deres vine.

Deres vine er nogle der bør smages, både fra vinene i den billigere ende som er gode hverdags vine, til de gode Tarima Hill og Volver Tinto - til topvinen, der er en af Alicantes bedste, Triga, som tilbyder særdeles rig og intens frugt.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt