Gold Edition af Nativ Eremo San Quirico er tilbage og er årets luksus julevin. Køb mens vi har flere. Læs mere her.

×
FlaskeHalsen

Vivaldi Premium Appassimento Veneto Passito 2018

PREMIUM APPASSIMENTO - INTENS OG DEJLIG BLØD!

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Topkvalitets appassimento med intensitet og blødhed uden sammenligning!

Her er en topkvalitets appassimento fra Vivaldis Premium serie, en vin som er lavet på Corvina, Corvione og Rondinella. - Alle druerne til denne vin kommer fra marker som er 100-350 meter over havets overflade, og er høstet i slutningen af september i hånden, når alle druer er sorteret kommer de til tørring i 60 dage inden presning.

I glasset viser vinen sig allerede fra sin flotte side, en utrolig flot granatrød farve. I næsen får man masser af intensitet, og utrolig behagelige noter af vanilje og en skøn snert af hindbær. I smagen kommer den til sin ret, der kommer en stor bouquet af intense frugtnoter, dejlig bløde tanniner og en let varm peber til sidst. En lang eftersmag som giver lyst til et glas mere! 

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til marineret svinekød, grillmad eller helt for sig selv som hyggevin.

Vin Data
Drue
Corvina
Corvinone
Diverse sorter
Rondinella
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Vivaldi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Veneto
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2020-2023
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Her har vi altså én af de der rødvine, som jeg har rigtig svært ved at modstå. For det er en vin med en imponerene blødhed og tilgængelighed i sin aroma og indledende smag, men samtidig med en smag, der udvikler sig og bygger sig langsomt op, efterhånden som man lærer den at kende. Der er masser af bund til at holde styr på de forskellige komplekse nuancer, og der er en god portion markante krydderier, der giver modspil til blødheden. Efterhånden samler indtrykkene sig igen og sætter et dejligt og frugtigt punktum på en skøn og imødekommende vinoplevelse på et højt niveau."

Om producenten

Vivaldi

Vivaldi blev grundlagt i 2004 i Valpolicella-området i det nordøstlige Italien og præsenterede straks et innovativt koncept for en verden af kvalitetsvin, som på bedste vis imødekommer kundernes og forbrugernes behov. Vivaldi samarbejder direkte med vinbønderne for at fremstille og sælge vine fra oprindelige vinstokke i Verona og Veneto områderne.

Vivaldi arbejder for at fremhæve kendetegnene ved de smukke områder i Verona og Veneto, der altid har været dedikeret til vinfremstilling og tilbyder ekstraordinære vine, der viser landets unikke sjæl og ånd - og samtidigt til en særdeles god pris.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt