BEMÆRK; vores fysiske butik i Esbjerg lukket frem til d 27/1. Onlineshoppen kører videre som normalt.

Vi holder UDSALG med mange fantastiske tilbud. Derfor kan der forekomme en ekstra dags leveringstid. Læs mere her

×
VinAvisen

Vivaldi Premium Amarone della Valpolicella Classico 2017

Eminent Amarone Classico fra Vivaldi Premium!

På lager
DKK 249,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 299,95 DKK stk.
254,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Amarone Classico fra Premium serien.

Vivaldi laver en god Amarone til en skarp pris - og så laver de denne Premium serie af ekstra lækre Valpolicella vine. Denne Premium Amarone er lavet på de klassiske druer som er Corvina, Corvione og Rondinella, druerne kommer fra hjertet af Valpolicella Classico fra marker som ligger i højden mellem 150 og 400 meter over havoverfladen og vender mod sydvest og sydøst. Alle druerne til denne vin bliver høstet i hånden fra september til oktober, når druerne er sorteret kommer de ind for at tørre i hele 120 dage. Herefter gennemgår druerne en forsigtig presning og macerationen foregår over 12 dage. Derefter er den gæret ved 12-23 grader og til sidst en eftermaceration med skindet for at give den i alt 30 dage med skindet fra druerne. Denne Amarone holder 15,5% alkohol.

Stor smagskoncentration og høj kompleksitet.

I glasset ser man en meget mørk rubinrød farve. I duften fornemmer man hurtigt at det her er høj klasse, som kommer til udtryk i den intense aroma af modne kirsebær, , blommer, hindbær, svesker, chokolade, vanilje og cedertræ. Smagen er stor, kraftig og intens, og man fornemmer tydeligt de spændende nuacer af tørret frugter og krydret noter. Der er flot dybde, kompleksitet og struktur bag den koncentreret vinoplevelse, som følger vinen hele vejen ud i den meget lange eftersmag. En stor vinoplevelse, som både har koncentrationen og balancen.

Server vinen ved 18-19 grader og giv gerne vinen luft i 1-2 timer inden servering, eller giv den 5 år mere i kælderen. Prøv den f.eks. til oksekød, modne oste eller som den helt perfekte partner til juleanden. Vinen kan også bruges til hygge uden mad.

Vivaldi`s Premium Amarone med større kompleksitet, intensitet og koncentration. En smagsoplvelse af de helt store, som formår både at have stor koncentration og en perfekt balance.

 

Vin Data
Drue
Corvina
Corvinone
Rondinella
Type
Rødvin
Vintype
Amarone
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Vivaldi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15,5%
Region
Veneto
Lagring
30 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2028
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Denne flotte Amarone er indbydende dybrød i glasset og kraftfuld i smagen. Den er skabt af det klassiske røde trekløver Corvina, Corvinone og Rondinella. Druerne er efter høst tørret i 4 måneder og vinen fadlagret i 30 måneder. Resultatet er en generøs vin med intens sødme og fine smagsnoter af modne, røde bær og tørret frugt. 15,5% alkohol men ingen spritkant. Vinen kan fint gemmes et par år."

VinExpressen

Anbefalet points

"Det her er rå power og Cross Fit for rigtige mænd. Dyb, dyb næse med indslag af mørke, røde bær, lidt teblade og en bagkant af blå, solmodne blommer. Enorm tæthed og koncentration i smagen med masser af biceps og en fin balance mellem solmoden frugtsødme, garvesyre, friskhed og alkohol. Et solbrændt tigerbrøl fra Vivaldi. Anbefalet"

Om producenten

Vivaldi

Vivaldi blev grundlagt i 2004 i Valpolicella-området i det nordøstlige Italien og præsenterede straks et innovativt koncept for en verden af kvalitetsvin, som på bedste vis imødekommer kundernes og forbrugernes behov. Vivaldi samarbejder direkte med vinbønderne for at fremstille og sælge vine fra oprindelige vinstokke i Verona og Veneto områderne.

Vivaldi arbejder for at fremhæve kendetegnene ved de smukke områder i Verona og Veneto, der altid har været dedikeret til vinfremstilling og tilbyder ekstraordinære vine, der viser landets unikke sjæl og ånd - og samtidigt til en særdeles god pris.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt