Vinha do Fava Touriga Nacional 2015

Oplev et enestående overdådigt smagsregister

Ikke på lager
DKK 49,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
54,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

72 timers tilbud er i gang! (..eller så længe lager haves!)

Dette er et af de tilbud hvor du ikke skal vente for længe. Det er så stor en nedsættelse at vi kun kører med denne pris i 72 timer, startede fra fredag d. 23/3 kl. 13.30.

Vi er dog langt fra sikre på at vi har nok. Vent derfor ikke hvis du vil være sikker på at få del i tilbuddet.

Og jo den er god nok. Dette er en 4 dobbelt guldvinder til kun 49,95 kr.

 

Pompøs kronjuvel fra Douro

Ordet 'Nacional' er forbeholdt skatte, der bærer det portugisiske flag. Touriga Nacional er helt sikkert en blandt disse. For 10 år siden plantede familien Freitas denne druesort på deres anerkendte Fava vingård. I 2015 producerede den en vin så speciel, at den er blevet aftappet under vingårdens navn for første gang nogensinde.

Denne vin har også vundet guld - man fristes til at sige endnu en guldmedalje til samlingen. På blot 10 år har familien Freitas vundet hele 61 guldmedaljer for deres perlerække af vine. Vinhuset Casa Ermelinda Freitas kan dateres tilbage til 1920, og drives i dag af fjerde generation med Leonor Freitas i spidsen. Leonor Freitas har i øvrigt fået tildelt en "Comendadora" - det vi kalder for en ridderorden for hendes indsats og bidrag til portugisisk vin. Hendes datter Joana følger i hendes fodspor.

Vinens elementer

Denne overdådige Vinha do Fava Touriga Nacional 2015 byder på en forførende mørkelilla farve i glasset med en cremet viskositet, som langsomt kærtegner glassets sider. Dens næse byder på en lækker parfumereret aromapalette af lavendel, mørke kirsebær, blommer og diskrete noter af solbær. 

I munden opleves den intens og fyldig med fløjlsbløde tanniner, god struktur og en frisk velintegreret frugtsyre. Det pompøse smagsregister af blommer, mørke kirsebær akkompagneret af sød peber, ingefær, vanilje, ristet træ og krydderurter opleves som ren wellness i munden. Man fornemmer en smule mineralitet i eftersmagen, som er intens og vedvarende og dejlig afbalanceret. 

En Touriga Nacional som på den ene side er en overdådig mundfuld, men som er utrolig letdrikkelig og indbydende. 

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne vin ved 16-18° grader for den optimale vinoplevelse. Denne overdådige rødvin på Touriga Nacional leverer en enestående vinoplevelse, uanset om den står på hygge i sofaen eller skal tage kampen op med slagterens bedste udskæring af et stykke oksekød eller lam. Fungerer også rigtig godt som ledsager til modne, faste oste.

Oplev kronjuvelen fra portugisiske Douro - den fantastiske Touriga Nacional drue, som her leverer en overdådig vinoplevelse med et enestående smagsregister og frugtrigdom. En meget vellykket rødvin til en yderst attraktiv pris.

Vin Data
Drue
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casa Ermelinda Freitas
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Peninsula de Setúbal
Drikkes bedst
2017-2021
Anmeldelser
Medaljer

Silver Concours Mondial de Bruxelles 2017

Commended, International Wine Challenge 2017

Gold Selezione Del Sindaco 2017

Gold Berliner Wein Trophy 2017

Gold Portugal Wine Trophy 2017

Gold International Wine Contest Bucharest 2017

91 Points, Blindtasted.com 2017

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt