NY AMAZING DISCOVERIES SMAGEKASSE! DENNE GANG I SÆRLIG SOMMER UDGAVE KUN MED ROSE OG HVIDVIN! 12 FL FOR KUN 649 KR! LÆS MERE HER

93 points
James Suckling
92 points
Vinbladet
FlaskeHalsen

OnePio Ripasso Valpolicella Classico Superiore 2011

Kompleks og fyldig Ripasso fra Onepiò Winery.

Ikke på lager
DKK 225,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 249,95 DKK stk.
230,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Valpolicellas nye kvalitets vinhus

Vinhuset Onepiò Winery har en filosofi om, at kun det bedste er godt nok. Dette vinhus repræsenterer et moderne setup i skøn forening med gamle traditioner og en unik passion for vinproduktion.

Denne Ripasso repræsenterer disse værdier på fornemmeste vis. Her er der virkelig tale om en meget velskabt Ripasso, som byder på en flot struktur og kompleksitet.

36 måneders fadlagring på franske egetræsfade og 12 måneder på ståltank tilfører denne Ripasso fornemme duftnoter af vanilje, mørke kirsebær og krydderier. 

Smagen er dejlig saftig og rund med en koncentreret palette af mørke skovbær, som munder ud i en lang raffineret eftersmag.

Dens tanniner er fløjlsbløde, indbydende og meget velintegrerede.

Farven er flot klassisk rubinrød, meget intens og mørk, hvilket understreger det høje niveau i denne vin.

Valpolicella Classico Superiore Ripasso DOC anbefales til tapas, modne oste og er den perfekte ledsager til vildtretter og rødt kød.

Lad vinen ilte en times tid før servering. Vi anbefaler at servere vinen ved 14-16° grader. 

En meget velskabt og fyldig Ripasso med flot struktur fra det medaljevindende vinhus Onepiò Winery. Her får du virkelig en vinoplevelse på et meget højt niveau - en Ripasso, som repræsenterer noget af det bedste fra Briscia provinsen.

Læs mere om det medaljevindende vinhus her.

OnePio Ripasso Valpolicella Classico Superiore 2011

Vin Data
Drue
Corvina
Rondinella
Type
Rødvin
Vintype
Ripasso
Årgang
2011
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
OnePio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Veneto
Lagring
36 mdr fadlagring og 12 mdr tank
Drikkes bedst
2017-2025
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Min største skepsis ved Ripasso-vine er, at de ofte bliver for voldsomme, brændte og smagsmæssigt strittende. Heldigvis er det ikke altid, at det går sådan, for her har vi en stor og flot Ripasso, der allerede fra duften viser, at den har mere at byde på end mørke noter og brændte toner. Smagen er ret kraftig, men alligevel formår den at understrege de underspillede nuancer, og trods brændte noter undervejs, så er det mørke frugter og en frisk kant, der trækker den i en ekstra fin retning. Det er en rigtig lækker vin, der også holder et højt prisniveau. Det kan den dog sagtens bære, for der er kvalitet og nuancer nok til, at den skiller sig positivt og markant ud fra Ripasso-mængden."

James Suckling

93 points

"This is Amarone level with ripe and dried fruit, spices and hints of sultanas. Medium to full body, juicy tannins and a long and flavorful finish."

Vinbladet

92 points

"Kompleks, udviklet, krydret duft, modne kirsebær, nelliker, nuancer fra fad. Fyldig smag, krydret med moden tannin og lang, rig, krydret eftersmag, stadig med en herlig syre."

Medaljer

Gilbert & Gaillard 2016 Gold Medal. MUNDUS VINI 2016 Sølvmedalje.

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Onepiò Winery

Italiens mindste mikrozoner

Onepiò Winery producerer vin i to mikrozoner - Lugana og Valpolicella Classica. Vinmarkerne dyrkes meget traditionelt - specielt i Lugana på de 30 hektar store vinmarker og i Valpolicella Classica, som udgør ca. 3 hektar.

To forskellige regioner og to af de mindste italienske mikrozoner med ens egenskaber - mildt klima, ret lune vintre og godt med varme om sommeren. Perfekte vilkår, der lader druerne modne optimalt med dertilhørende højere sukkerindhold, hvilket resulterer i strukturerede vine med stort gemmepotentiale.

Filosofien bag Onepiò Winery

Filosofien bag dette moderne vinhus bygger på forskellige faktorer, hvor kun de bedste vinplanter og skånsom pleje af vingården er i højsædet. En vinhøst, hvor druerne plukkes med håndkraft og en skånsom udtørring af druerne på måtter, fuldendes med en elegant fadlagring på franske egetræsfade og aftapning på flasker.

En kombination af farver, aromaer, passioneret håndværk pakket ind i en flot, eksklusiv emballage.

Onepiò Winery - stor italiensk vinkunst, der repræsenterer det bedste fra Norditalien.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt