SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! BEGRÆNSET ANTAL! LÆS MERE HER!

×

Chateau Bois De Rolland Bordeaux Superieur 2019

Behagelig og intens Bordeaux Superieur!

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Merlot & Cabernet blend i flot stil!

Vinhuset Bois de Rolland har en vidunderlig historie og stamtavle. Beliggende kun 17 kilometer fra Saint Emilion på Coubeyrac-plateauet af ler og kalksten, der er med til at udtrykke nogle af de fineste vine i Bordeaux. Vinhuset blev kendt for sine vinstokke, kornproduktion og kvægavl. Nu er det kun en vingård, den perfekte eksponering af et plateau med sydvendte vinstokke på ældgammel sedimentær jord tillader Geromin-familien at producere fantastiske vine.
Den første generation af Geromin-familien, der har bearbejdet deres jord, har lagt adskillige timers arbejde for at producere et fantastisk udtryk for dette vidunderlige terroir. De har nu givet stafetten videre til deres to døtre. Audrey den ældste, der lærte sit fag på La Tour Blanche, er nu vinmager, mens hendes yngre søster Marion står for distributionen. Marion fik sin erfaring med distribution i Kuala Lumpur og arbejdede i Ribera del Duero-regionen i 3 år.

Denne vin har en lys kirsebærrød farve med elegante aromaer af krydderier, herunder kanel, vanilje og røde frugter. Denne rige vin byder på en smuk struktur med en god længde i smagen, med masser af blød frugt. Afslutningen er frisk, frugtig og skånsomt vævet sammen med søde tanniner.

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til vildt, oksekød eller til faste oste.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Merlot
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Chateau Bois De Rolland
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Bordeaux
Drikkes bedst
2022-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

91 point International Wine Report

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt