KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
94 points
Houlberg Vinblog Points
95 points
Flaskehalsen Point
VinAvisen
90 points
Falstaff
90 points
Wine Enthusiast
Vinvalget

Povero Priore Barolo 2019

Klassisk Barolo i fornem stil

På lager
DKK 249,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 279,95 DKK stk.
255,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Nyd den fulde oplevelse af en klassisk Barolo

Denne skønne Barolo er lavet på Nebbiolo som er høstet i 2019. Druerne til denne vin dyrkes på den kalkholdige mergeljord i området, som tilfører en særlig mineralsk kvalitet til vinen og understøtter dens komplekse karakter. Gæringen udføres i rustfri ståltanke under kontrollerede temperaturer på 26°C i en periode på 12 til 15 dage. Dette bidrager til at bevare den friske frugtkarakter og samtidig fremhæve vinens aromaer. Efter gæring gennemgår vinen malolaktisk gæring ved 20°C. Derefter modnes vinen i egetræsfade, der tilfører komplekse lag af tanniner og subtile fadnoter.

Den præsenterer sig med en smuk, granatrød farve, der lover kompleksitet og dybde. Vinen åbner op med en intens bouquet, der udvikler sig fra duften af violet og visnede roser til karakteristiske toner af "goudron" som refererer til tjære. Dette er en klassisk egenskab ved Nebbiolo-druen, der bidrager til vinens unikke personlighed. Et strejf af kanel tilføjer en subtil krydret note til buketten.
Ved første slurk vil du blive mødt af en vital og energisk vin, der omfatter dine smagsløg med sin fulde krop og rigdom. Cantine Povero's Barolo viser sig at være kraftfuld og alligevel kærtegnende, med velintegrerede tanniner, der giver struktur og bidrager til en behagelig, let tør finish.

Server vinen ved 18-20 grader. Ideel til parring med robuste kødretter, vildt og modne oste.

”Samlet set er denne Barolo en vin af høj kvalitet, der repræsenterer regionens karakteristiske stil. Så tag dig tid til at udforske alle de facetter, denne vin har at tilbyde, og nyd den fulde oplevelse af en klassisk Barolo.”

Vin Data
Drue
Nebbiolo
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Povero
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Piemonte
Lagring
Fadlagring
Vegansk
JA
Drikkes bedst
2023-2030
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

95 points

"Der er både elegance og dybde i smagen i denne Barolo fra Cantine Povero. Det er klassisk Barolo med dybde i syrestrukturen og alligevel en imødekommende frugt, der giver et tilgængeligt udtryk. Den har fået en fornuftig portion fad, uden at den drukner i det, og det er et kvalitetsstempel i mine øjne. For i denne prisklasse kan man sagtens finde ultrastram Barolo, der smager som en morgensur mandag, hvor der ikke var timer nok til at blive frisk til en ny uge. Og man kan godt finde meget frugtdrevne Nebbiolo-vine, hvor al den farlige syre og tanniner er blevet aflivet. Men at finde en Barolo, der både har den stolte syre og den dybe frugt på samme tid, er ikke noget, der sker hver dag. Hos Cantine Povero lykkes det at finde den papirstynde balance, og det fungerer fornemt."

VinAvisen

5 stjerner

"Der er læder, brombær og rødt kød i duften af denne dejlige rødvin. Smagen er helt i top - fyldig, tør, med blød moden frugt og fine komplekse krydrede noter samt et tilpas lille tanninbid til slut. Nyd vinen til en ekstra god bøf eller som et glas hyggevin en sen aften."

Wine Enthusiast

90 points

"This Barolo opens with aromas of ripe cherry, raspberry, fresh herbs and savory spice. More reserved on the palate with subtle red currant flavors, black tea, dried flowers and finishing with a chalky minerality."

Houlberg Vinblog Points

94 points

"Duftmæssigt er vi i værkstedet med frisk garvet læder, violer, kristtjørn, hybenroser og røde rosenblade, kamfer, brystdråber, virkelig tør engelsk lakrids, tjære og lakridsrod. Frugten er tranebær, ribs, hindbær renhed og smågærede kirsebær, lidt mentol og der kommer også nogle både rå og tørrede champignon.

I munden er vinen - som farven - ganske lys, men lad dig ikke snyde, for man kan omgående mærke, at tanninerne lurer og venter på at få kontrol over hele mundens kontrolrum. Den har sådan en dejlig rund og lys frugt, hvor man fornemmer svag sødme, men bare ganske lidt luft i munden, så snerrer, vræler og vrider alle tanninerne rundt i din mundhule og afslører Barolo ophavet. Elsker den lyse, lette tilgang, en lille saftighed og de stramme tanniner ... sådan skal god Barolo altså bare smage. 94 point."

Falstaff

90 points

Vinvalget

5 stjerner

"Kend din Nebbiolo på farven. Hvis din Nebbiolo ikke er lys og transparent, så løb væk som en lille dreng i shorts løber væk fra 'klamme Arne'. Vi nævner i flæng, modne sødlige røde bær, jordbær, hindbær, gazebind, medicinskab, svedig gipsarm, hybenmarmelade, lakrids, støv, alkohol, lak og rosenblade. Der beskrev vi da lige Barolo. Det er ikke verdens mest komplekse Barolo, men omvendt det er altså en lækker Barolo oplevelse til 249kr. ' jeg vil elske at drikke den'"

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje Mundus Vini

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt