Bibenda
98 points
Luca Maroni
Smag På Vin

Varvaglione Cosimo Varvaglione `Collezione Privata` Primitivo di Manduria 2017

En af de absolut bedste Primitivo`er på markedet

På lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 274,95 DKK stk.
185,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT! SPAR 32%! TOP PRIMITIVO FRA VARVAGLIONE!

Denne Cosimo Varvaglione Collezione Privata er vores absolut bedste Primitivo i vores sortiment. Topanmeldt af både anmeldere og ikke mindst forbrugerne med utrolige 4,5 stjerner på Vivino. Vi har kun et begrænset antal. Skynd dig, hvis du vil nå at få fat i denne urimeligt lækre rødvin.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Collezione Privata er flagskibet fra Varvaglione!

Et pragteksemplar af en primitivo, glæd dig til at gå ombord og nyd så dette imponerende mesterværk. Markerne hvor druerne til denne vin gror, ligger i en lille provins til byen Taranto i det sydlige Italien. Alle druerne til denne vin er håndplukket og sorteret i hånden, så kun de bedste druer, fra de fritstående vinstokke kommer med i vinen. - Vinificering ved maceration med kontrolleret temperatur på 26°-28°C. Vinen gennemgår malolaktisk gæring, og lagrer på franske fade og amerikanske barriques i mindst 14 måneder, inden den til sidst flaskes.

Vinens vikositet er eminent, man ser tydligt den dyb rødlige farve i glasset, med det flotte lilla hints. En cremet struktur, som hænger ved på glasset. Duften byder på en fortryllende aroma, med dejlige noter af krydderi, blomme, røde bær og en snert af vanilje og fad. Smagen, ja den er en sag for sig selv! Wow! Her bliver du mødt af en intens og stor smagseksplosion af dimensioner. Man fornemmer masser af frugt, blommer og kirsebær. Alt denne frugt er båret af elegante taninner som holder det hele i balance.

Server vinen ved 16-17 grader og prøv den til retter med rødt kød, marineret kød fra grillen, eller til de kraftigere oste. Du kan også sagtens tage denne i hånden og nyde den for sig selv, som den ultimative meditationsvin.

Alt i alt en imponerende vin, som byder på noget af det bedste Primitivo man kan opstøve! Elegant, intens og utrolig betagende vin!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Varvaglione
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
14 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2021-2027
Anmeldelser
Bibenda

5 stjerner

Luca Maroni

98 points

Smag På Vin

5 stjerner

"Jeg havde umiddelbart ventet mig en bulderbasse af koncentration og intensitet i næsen, men aromaen er faktisk langt mere let-på-tå og elegant med en fin kombination af søde kirsebær, brombær, rød blomme, vanilje og fadnoter. I smagen sker der dog langt mere, men det begynder ikke at flagre i flere forskellige retninger. Fuld og dyb koncentration med en stor smagsintensitet fylder hele mundhulen, hvor jeg hurtigt noterer mig noter af flere sorte bær – blommer og kirsebær – med små krydrede noter af chokolade og fad. Tør med flot syre og tannin forhold – og vedvarende længde. Det er stor Primitivo, det her!"

Læs hele anmeldelsen her
VinExpressen

Anbefalet points

"Dyb, dyb næse med masser af spark i raketten. Først lidt teblade, så en smule solbær suppleret med en gang rosiner. Meget amarone-agtig med fuld skrald på koncentration og intensitet. Sødmen rammes her flot ind af moden og herlig blød garvesyre. Voldsom Volvo. Anbefalet."

Medaljer

Guldmedalje The New Zealand International Wine Show 

Guldmedalje AWC Vienna

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Varvaglione

box
Udsalgskup
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt