Varvaglione 12 E Mezzo Negroamaro 2019

Velsmagende og saftig Negroamaro til en skarp pris

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
65,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 15%! - SMAGSFULD NEGROAMARO!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Blød og saftig Negroamaro fra Apulien

Denne vin er en del af serien `12 E Mezzo` som referer til vinens alkoholprocent på 12,5%. Med denne serie viser Varvaglione at man sagtens kan lave fyldige og smagsfulde vine, uden at der er for meget alkohol i vinen. Prøv dem! Denne `12 E Mezzo Negroamaro` er produceret af 100% Negroamaro fra Salento. Vinen har fadlagret i små franske fade i ca 4 måneder.

Vinen har en flot rubinrød farve med lilla toner. Fascinerende aromaer af vilde bær, samt vanilje fra fadlagringen. Smagen er medium blød, saftig og frugtrig. Bløde taninner og tilpasset syre, sammen med den lange eftersmag, fuldender den gode vinoplevelse..

Server vinen v/ 16-17 grader. Brug den f.eks. til pasta  pizza eller modne oste. Vinen kan også med fordel drikkes et par grader køligere, som hyggevin på en varm sommer dag.

Denne velsmagende og meget anvendelig 12 E Mezzo Negroamaro smager super godt til prisen - og har vundet hele 3 medaljer. Godt køb.

 

Vin Data
Drue
Negroamaro
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Varvaglione
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Apulien
Lagring
4 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2021-2024
Anmeldelser
VinExpressen

Anbefalet points

"Diskret næse, hvor man finder indslag af ribs og jordbær, lidt laurbærblade og en bagkant af krydderier. Relativt slank syditaliener med en behagelig lav alkohol og en fodnote af grønne grene, der giver friskhed til vinen. Glimrende negroamaro, der både har en imødekommende frugtsødme og en stramt støttende syre til at balancere vinen."

Medaljer

Sølvmedalje AWC Vienna

Sølvmedalje Concours Mondial Bruxelles

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Varvaglione

box
Udsalgskup
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt