Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.

Longview Vineyards

Longview Vineyards

Longview er en familieejet australske vingård. der ligger lige uden for den historiske township af Macclesfield i Adelaide Hills. Den første årgang der blev produceret var årgang 2001. Vingården drives af brødrene Peter og Mark Saturno, der efter et udenlandsophold i USA, vendte de tilbage til Australien og overtog styringen af familiens vingård Longview Vineyards i 2006. 

Læs mere  

   

11 vare(r)

Sorter faldende

   

11 vare(r)

Sorter faldende

Siden er det blevet totalt restaureret og udviklet til et af sydaustraliens mest attraktive mål for vinturisme – hvor de både er kendt for deres fantastiske vine, søndags tapas, guidede ture på gården, deres årlige `The Piece project` samt mulighed for at overnatte på deres 4 stjernet indkvartering. Longview har hurtigt udviklet sig til at være et af de mest prisvindende vinhuse i området, og de fortsætter konstant deres arbejde på at producere nogle af de vine af højeste kvalitets fra Adelaide Hills.

Området ved Longview Vineyard er lidt varmere end generelt i Adelaide Hills, men vinene er stadig `cool climate` i stilen, som giver tilbageholdenhed og finesse – dog uden på nogen måde at gå på kompromis med dybden i vinene. Longview er i dag kendt som et af Adelaides absolut mest prisvindende vinhuse,