LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×

Dancing Coyote

Vingården Dancing Coyote er et familiedrevet vinhus beliggende i de smukke omgivelser i vinregionen Clarksburg i Californien. Gennem 5 generationer har familien dyrket deres vinmarker i dette delta langs Sacramento-floden. Vinmarker, som i dag udgør mere end 600 hektar, og som leverer det skønneste druemateriale til familiens efterspurgte vine.

Familiens hengivenhed med at producere vine af ekstraordinær kvalitet og karakter er overvældende. Passionerede ildsjæle, som er involveret i hele processen - fra dyrkning af familiens vinmarker til den endelige vinifikation. Kort fortalt er vinfremstilling familiens største lidenskab, hvilket også brænder igennem i Dancing Coyote vinene.

 • Dancing Coyote Pinot Noir 2016

  DKK 99,00
  v/ kassevis á 6 stk.
  ellers 129,95 DKK stk.
  Elegant klassisk oversøisk Pinot Noir
 • Dancing Coyote Petite Sirah 2013

  DKK 99,00
  v/ kassevis á 6 stk.
  ellers 129,95 DKK stk.
  FlaskeHalsen
  Denne vin er alt andet end "petit"!
 • Dancing Coyote Zinfandel 2015

  DKK 99,00
  v/ kassevis á 6 stk.
  ellers 129,95 DKK stk.
  FinansBureauet
  FlaskeHalsen
  Svulstig Zinfandel der performer langt over det forventelige
 • Dancing Coyote Rosé 2015

  DKK 99,00
  v/ kassevis á 6 stk.
  ellers 129,95 DKK stk.
  Elegant oversøisk rosé på 100% Pinot Noir

Vinregionen Clarksburg

Clarksburg har de seneste år for alvor gjort sig bemærket på den internationale vinscene blandt vinelskere og gastronomiske fagfolk for regionens høje druekvalitet. Optimale vækstbetingelser med varme sommerdage og kølige nætter med maritime briser fra San Francisco bugten, gør denne region ideel for en lang vækstsæson som afstedkommer en høj kvalitet af de forskellige druesorter. Dancing Coyote råder i dag over en vinserie, som består af Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Chardonnay.

Vinifikationsprocessen

Familien bag Dancing Coyote har kun et mål som vinproducent. At producere nogle af de bedste vine i regionen. Vine, der afspejler regionens unikke terroir og får det bedste frem i hver enkelt druesort. Hele processen håndteres med stor omhu og professionalisme. Ved at anvende teknikker som kold gæring og begrænse indflydelsen af ​​nye egetræsfade, bevarer man druernes naturlige frugtsmag og DNA, der er endemiske til familiens vinmarker. Målsætningen med Dancing Coyote er at producere komplekse, elegante vine, der både er nemme at nyde med og uden mad.

Fra kornkammer til vingård

Kimen til familiens vingård blev bygget i 1868, hvor man først etablerede kornkammer. I begyndelsen af ​​1900-tallet blev det omdannet til en vingård, som i starten producerede port, brandy og prisvindende eddike. Først i 2001 begyndte man produktionen af Dancing Coyote vinene. I dag råder vinhuset over en 14.000 kvadratmeter stor temperaturreguleret opbevaringsareal, der kan rumme op til 85.000 flasker vin. Derudover råder familien over et 10.000 kvadratmeter temperatur- og fugtighedsstyret lagerrum, som kan lagre mere end 5.000 tønder samt rustfrie ståltanke med en samlet kapacitet på over 2,8 millioner liter vin.

Faciliteter der kan imødekomme den stigende efterspørgsel, år efter år.

Dancing Coyote vine fra Clarksburg i Californien