LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×

Corte Scaletta

Corte Scaletta er et lille familieejet vinhus uden for byen Marcellise i det østlige Valpolicella. Familien producerede indtil 2010 druer fra familiens idylliske vinmarker med henblik på videresalg. I 2011 besluttede familien dog at etablere deres eget brand indenfor Valpolicella vine, og gik i gang med en omfattende restaurering af vingården, som har været i familiens hænder siden Giulia's bedsteforældrene. Det er barnebarnet Giulia, som i dag står i spidsen for Corte Scaletta.

Corte Scaletta har derfor siden 2011 produceret unikke kvalitetsvine med respekt for traditioner og håndværket. Vinene fra Corte Scaletta tilhører en ny moderne stilart af Valpolicella vine, hvor de fremstilles så autentiske og tro mod deres terroir som muligt. Deres vinstokke er placeret i Marcellise og i "Tenuta Musella" få kilometer øst for Verona beskyttet af bjergene og bakkerne som mildner klimaet.

Fortid og nutid i skøn forening

Corte Scaletta's filosofi er at udnytte det bedste fra fortiden kombineret med moderne produktionsteknikker. Derudover anvender de ikke kemi på deres vinmarker til bekæmpelse af skadedyr og sygdomme. Familiens vinstokke er ca. 15-20 år gamle og jorden er opdelt i to forskellige zoner med hver sin geologiske profil. Jordbundsforhold, som tilfører vinene deres unikke karakteristika, og som afspejler deres terroir så autentisk som muligt.

Corte Scaletta benytter følgende druesorter:

Indfødte sorter:

Internationale sorter:

Corte Scaletta Valpolicella vinmarker

Corte Scaletta Valpolicella vinkælder