AMAZING DISCOVERIES DECEMBER ER NU TIL SALG! VORES MEST SOLGTE SMAGEKASSE! LÆS MERE HER.

×
94 points
Mad og Monopolet
91 points
Houlberg Vinblog Points
92 points
Flaskehalsen Point
VinAvisen
92 points
Vinhulen Points
Gastromad

Conceito Late Bottled Vintage 2019

First class, intens og smagsfuld!

På lager
DKK 125,00

Pris: Før: 149,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
131,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 16%! TOPANMELDT LBV - DET SIKRE VALG TIL RISALAMANDE

Denne Late Bottle Vintage er en fantastisk portvin til prisen. Tætpakket frugt, sødme, elegance og balance. 5 stjerner FlaskeHalsen der bl.a. skriver "tæt med fyldig, cremet viskositet og et glimrende forhold med sødmen, tannin og alkoholen", 5 stjerner fra SmagPåVin, 5 stjerner fra Houlberg og 93 points fra VinHulen der bl.a. skriver "virkelig en forkæler til en portvinselsker". Server den til til ris a la manden juleaften og du har det sikre valg på plads. Kan også serveres til chokoladekage, til hygge i sofaen - eller som en oplagt ledsager til en pebersteak! Ekstra nedsat 16% netop nu.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Conceitos LBV leverer portvin på førsteklasse!

Denne skønne LBV er lavet på de klassiske druer som: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cão og Tinta Barroca. Traditionel portvinificering uden afstilkning og denne vin er fodtrådt i granit-lagares. To-dages maceration, og tre-dages gæring. Tilsætning af druespiritus til tanken, efterfulgt af kort maceration og fadlagring. 

Conceito Late Bottled Vintage er lavet som en Vintage Port, og den leverer friskheden, balancen og dybden af husets portvine. De yderligere tre års lagring inden aftapning gør vinen tilgængelig tidligere, afrunder tanninerne og øger dens kompleksitet. En utrolig dyb rødlig farve i glasset. Duften byder på en frugtintens aroma med noter af solbær, kirsebær og en anelse chokolade. Smagen er kraftig med intens frugt, dejlige tanniner samt en underliggende note af sort peber og chokolade. Eftersmagen er lang og vedvarende. Det er ikke en tilfældighed, at dens indpakning er den samme som Conceito Vintage for det her er LBV på førsteklasse!

Conceito LBV er en fornøjelsesvin, som kan drikkes alene; parret med en fed boeuf au poivre, pebersteak eller desserter lavet med chokolade eller æbler, nødder eller oste. En særdeles god vin til ris a la manden i juletiden. Server den ved cirka 16 grader. En fornøjelse at drikke allerede nu, men kan gemmes i flere år fra nu.

Skal du have en LBV port på højt niveau, med masser af intens frugt, mørke bær og friskhed, så er denne vin fra Conceito lige noget for dig. Top kvalitets portvin til en skarp pris.

Vin Data
Drue
Tinta Barroca
Tinta Roriz
Tinto Cão
Touriga Franca
Touriga Nacional
Type
Portvin
Årgang
2019
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Conceito Vinhos
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
19,5%
Region
Porto
Lagring
3 år på fad
Drikkes bedst
2023-2033
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

92 points

Gastromad

5 stjerner

"Dyb rubin farvet portvin, som en duft af fad og intens dyb solbær. Smagen er kraftig af mørk chokolade, sort peber og fad med noter af mørke bær. En lækker LBV portvin med en lang kraftig intens og krydret eftersmag med balancerede tanniner."

Mad og Monopolet

94 points

"Når jeg smager en “LBV - Late Bottled Vintage”, er det altid med en lille forsigtighed, da nogle af dem godt kan være ude af balance og en kende for søde i udtrykket. Det er Conceito Late Bottled Vintage 2019 på ingen måder - flot duft af Amarena-kirsebær, dadler, mandler, lakrids og mørk chokolade. I munden er den fyldig, rund og har modne blide tanniner, som skaber en flot balance i vinen."

VinAvisen

5 stjerner

"Dette er kræs for portvinselskere. Vinen har en koncentreret duft af mørke rosiner og valnødder, mens smagen er sød uden at være sliksød og med dejlige noter af svesker i den lange eftersmag. En vin, der varmer, som den er, en kølig vinteraften. Men den vil også egne sig til kraftige (blå) oste."

Vinhulen Points

92 points

"Violet. Duften emmer af mørke kirsebær og sveskeblomme med masser af marcipan, dyb, sød lakrids, tobak og fin sødme og let røg. Rigtig lækker duft. Smagen er fed og sødmefuld med tobak, kirsebær, sveskeblomme, lakrids, røgnote og marcipan. Intens i smagen med lille alkohol-flig, uden at det betyder noget. God tyngde og fint tryk på intensiteten. Sødme spiller fint op mod tannin og styrke i portvinen. Slutter lakridset"

Houlberg Vinblog Points

91 points

"I næsen er det en tør portvin, hvor der kommer lidt grønne krydderurtr, mynte, tør engelsk lakrids og saltlakrids. Frugten er mørk og jeg fanger mest solbær, sorte kirsebær og blommer ... måske lidt svesker, noget kakaopulver og egentlig ikke umiddelbart megen sødme ... i hvert fald i næsen.
Men det er så i smagen ... en intens smag, hvor der er sødme, men også både peber, mørk chokolade, let karamel, tørret appelsinskal og nektarsød fedme. Der kommer en punch fra alkoholen, der er stærk, varmende og suppleres af lidt sød-bitre tanniner og lang eftersmag, så dermed 91 point."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Conceito

De første vine fra Conceito-mærket (som oversættes 'koncept') blev lavet i 2005; før dette blev druerne solgt til andre producenter. Vinhuset har siden selv produceret vine, og dette flotte arbejde fortsætter den dag i dag. Conceito ejer 86 hektar vinmarker. De er alle organisk forvaltet, uden brug af pesticider. Deres vinmarker ligger i Teja-dalen, en af ​​de koldeste Douro-mikroklimaer. 86 hektar fordelt på 5 forskellige Quintas. 

Når du smager en Conceito-vin, kan du smage dens essens – kærlighed til naturen, respekt for klima og jordbunds egenskaber. Ambitionen om at gøre det bedste med det, moder jord kan producere. Deres vine har sjæl, fordi de er autentiske, men også fordi de bærer konsistensen af ​​et vinfremstillingsprojekt, som involverer lokalsamfund, i et partnerskab med hyrder og landmænd, der stimulerer naturlig og økologisk produktion i regionen.

Bag vinene står Rita, som er Conceitos ansigt. Rita er Conceitos sjæl. Rita var den, der gjorde det muligt for den familieejede virksomhed, ledet af hendes mor Carla Ferreira, at kombinere historie med ambitionen om at skabe nye vine med moderne touch. Rita kombinerer ungdom med visdom og teknisk knowhow med intuition. Med præcision, elegance, respekt for naturen og dens kredsløb, er der kommet lette men dybe vine. Tiltalende, men langtidsholdbar og alligevel givende og sofistikeret.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt