★★ Resten af juni er der 15% på alt A. Bergere Champagne ★★ - Bemærk; Indtast koden "Bergere15" i rabatkodefeltet! - Du finder dem her: A. Bergere Champagne

×

Cato

Marcus Porcius Cato - også kendt som "Cato den ældre", født 234 år før vor tids regning, var med til at definere og beskrive den første egentlige systematiserede vinifikationsproces i datidens store Romerrige. Marcus Porcius Cato havde en baggrund som romersk soldat og blev senere senator og en kendt historiker.

Hans lidenskab for landbruget - herunder fremstillingen af vin, har været medvirkende inspiration til dette italienske brand, Cato, som byder på udvalgte vine fra store dele af Italien. En slags historisk oplevelsesrejse på flaske, hvor kendte vinregioner og druer bliver iscenesat af de vinmagere, der lever og ånder for gode vinoplevelser.

Det autentiske håndværk

Cato er et vinbrand fra Italien, hvor udvalgte vinhuse og passionerede vinmagere definerer og ærer den italienske vinkultur. Italienske ildsjæle, der mestrer vinifikationen til fingerspidserne, og i dybeste respekt for det autentiske håndværk frembringer nogle fantastiske vine fra Støvlelandet. Cato repræsenterer nogle af de mest populære og anerkendte vinregioner og druer i Italien - lige fra det solrige Apulien i Syditalien til Veneto i nord.

Ægte håndværk. Autencitet. Passion og en dedikeret lidenskab kendetegner vinene fra Cato. Kvalitetsvine fremelsket på udvalgte druer i udvalgte regioner, og med dyb respekt for de historiske rødder og det ældgamle håndværk. Druer fra gamle vinstokke, hvis rødder afspejler og gemmer på en unik autencitet og kvalitet, som kommer til udtryk i vinene fra Cato.

Kvalitetsvine på højt niveau

Cato definerer den italienske vinkultur i form af vintyper, som hver især byder på noget af det bedste fra nøje udvalgte områder fra Italiens 20 vinregioner.

Kvalietsvine, der definerer den italienske madkultur og det historiske islæt fra Romertiden. Vinmagere, der ikke går på kompromis med kvaliteten, men hele tiden søger mod det perfekte med afsæt i de historiske rødder.

Cato - autentiske vine fra Italien