HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×

Calmel + Joseph

Calmel + JosephCalmel + Joseph

Små projekter - tonsvis af medaljer

De 2 venner Jerôme Joseph og Laurent Calmel har sammen lavet en serie af små unikke vine. Sammen ejer de et mindre domaine, men primært lejer sig ind hos forskellige vinderbønder, hvor de kan finder nogle `ledige` vinmarker - gerne med meget gamle vinstokke, gode jordbundsforhold og marker som de mener har et stort potentiale. Selve høsten og produktionen styres og følges tæt af Jerome og Laurent.

- Villa Blanche serien er vine der er produceret af en enkelt druesort, fra udvalgte marker i Languedoc-Roussillon.

- Les Terroiers serien er klassiske halvtørre og smagsfulde blends, fra udvalgte marker i de respektive appellationer.

- Les Crus serien er topvine fra mindre geografiske områder, hvor de specifikke terroirs kan smages.

- AmsTramGram vinene er smagsfulde og letdrikkelige vine, som bare smager fantastisk til prisen.

Side:
  1. 1
  2. 2

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, især af enkeltmarks vinene som der kun produceres få tusindende flasker af årligt.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser. Det er sydfransk value-for-money.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller mindre kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smagsterritorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.