Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.

Bodegas Morca

Det spanske vinhus Bodegas Morca, grundlagt i 2014 af Jordi Flos, er smukt beliggende i landsbyen Borja i det nordøstlige Spanien i provinsen Zaragoza.

Bodegas Morca er det seneste skud på stammen fra Gil-familien, som står bag den ene store spanske topvin efter den anden. Bodegas Morca råder over 30 hektar vinmarker i vinregionen DO Campo de Borja. Flere af disse vinmarker kan dateres helt tilbage til 1145 e.Kr., og består i dag af nogle af Spaniens ældste Garnacha vinstokke. 

Læs mere  

   

3 vare(r)

Sorter faldende
 • FinansBureauet
  92 points
  Guia Penin
  EkstraBladet
  Unik intensitet til prisen. Et brag af en rødvin!
  Bodegas Morca `Godina` 2015

  Bodegas Morca `Godina` 2015

  199,95 DKK
  149,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • FlaskeHalsen
  Morca er en vinoplevelse i verdensklasse!
  Bodegas Morca `Morca` 2015

  Bodegas Morca `Morca` 2015

  349,95 DKK
  299,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • Ny topvin fra Gil Family Estates i helt unik kvali...
  Bodegas Morca 'Touran' 2015

  Bodegas Morca 'Touran' 2015

  899,95 DKK
  749,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.

   

3 vare(r)

Sorter faldende

Bodegas Morca og Gil-familien har store ambitioner med dette nye spanske vinhus. En udvidelse med hele 120 hektar vinmarker er allerede planlagt, som skal levere druemateriale til deres "starter-vine", idet de nuværende gamle Garnacha vinstokke leverer druer til deres helt store topvine.

Intet er overladt til tilfældighederne

Der bliver kun anvendt Garnacha druer af højeste kvalitet på ejendommen, og arbejdsformen er den samme som for alle Gil-familiens vinhuse - stor udtyndning, kun de bedste druer udvælges, omhyggelig sortering og kun de bedste egetræsfade anvendes til fremstillingen af deres vine. Med andre ord - intet er overladt til tilfældighederne hos Bodegas Morca og man kan forvente vine på et meget højt internationalt niveau.

Et fantastisk højt niveau fra Bodegas Morca, uanset om det er deres "starter-vin" Flor de Goda eller deres store topvine som fx Godina, Morca og deres Touran.

Vinproduktionen hos Bodegas Morca

Bodegas Morca råder som sagt over 30 hektar vinmarker, som alle er beplantet med meget gamle Garnacha vinstokke. Disse vinstokke leverer et meget lille høstudbytte, men druer af en meget høj kvalitet og intensitet. Garnacha vinstokkene fra netop denne vinregion er meget eftertragtede, da de tilfører masser af struktur og aromatisk kompleksitet til vinene.

Druerne plukkes med håndkraft og transporteres i små beholdere ned til vinhuset, hvor de først gennemgår en alkoholisk gæringsproces for derefter at gennemgå en malolaktisk fermenteringsproces, som alle deres rødvine gennemgår. Denne proces omdanner den hårde æblesyre til den noget blødere mælkesyre i vinen, som også er med til at tilføre yderligere kompleksitet til vinen.

Vinfremstillingen orkestreres af Frank Gonzales, som står i spidsen for vinproduktionen hos Bodegas Morca.