Bodegas Volver

Bodegas Volver blev grundlagt i 2004 af Jorge Ordonez og winemaker Rafael Canizares. Vingården ligger i Pinoso i DO Alicante, og vinmarkerne ligger primært i de omkring liggende bjerge (en del af DO Alicante), men de har også en forholdsvis stor produktion af Tempranillo vine i naboregionen DO La Mancha. Gennemsnitsalderen på deres vinstokke er 50-60 år, men de råder også over vinmarker med vinstokke der er tæt på 100 år gamle. 

 • Volver Tarima Hill 2014

  DKK 99,00
  v/ kassevis á 6 stk.
  ellers 119,95 DKK stk.
  92 points
  Guia Penin
  92 points
  Robert Parker
  "A heck of a value" Citat Robert Parker
 • Volver Triga 2014

  DKK 249,00
  v/ kassevis á 6 stk.
  ellers 299,95 DKK stk.
  94 points
  Guia Penin
  92 points
  Vinous
  Kraftfuld og intens Sydspansk vin

Filosofien bag Bodegas Volver er at opkøbe vinmarker med gamle vinstokke og et lavt udbytte, som giver mulighed for at producerer vine med masser af koncentreret frugt. Selv om at Bodegas Volver arbejder med små udbytter, stræng sortering og ofte lang fadlagring, så formår de at producerer disse gode vine til nogle særdeles gode priser.

Bodegas Volver roses år efter år for deres flotte kvalitets vine, men også (og i særdeleshed) for den lave pris på deres vine. Robert Parker er en af de anmelderer der roser vinene og senest har han bl.a. skrevet "This is a serious and terrific value from Alicante" om deres vine.

Deres vine er nogle der bør smages, både fra vinene i den billigere ende som er gode hverdags vine, til de gode Tarima Hill og Volver Tinto - til topvinen, der er en af Alicantes bedste, Triga, som tilbyder særdeles rig og intens frugt.