BEMÆRK: Butikken holder ferielukket i uge 29 & 30!! - Online holder åbent og vi sender ordre som normalt! 

×

Bodegas Alvear

Bodegas Alvear blev grundlagt i år 1729 af Diago de Alvear y Escalera, og var til en start et mindre foretagende. Som årene gik opkøbte Diago og hans søn, Santiago, mere og mere jord og Bodegas Alvear blev hurtigt den største landejer i og omkring byen Montilla. Sidenhen er vinhuset gået fra generation til generation og det er nu de 50 personer af 8. generation der ejer vinhuset.

Vinhuset producerer primært søde vin på Pedro Ximenez druen (også kaldet bare `PX`), som gennemgår både lang tørring i solen og sidenhen lang lagring for at opnå deres helt specielle koncentreret smag.

Vinhuset er vokset støt siden starten (næsten 290 år siden) og det er i dag et stort foretagende. Men Bodegas Alvear producerer ikke bare en masse flasker - nej, de producerer regionens (vist ikke hele Spaniens) absolut bedste dessertvine og er i dag uden sammenligning regionens mest kendte vinhus.

Bodegas Alvears vine roses år efter år af flere af verdens mest kendte vinanmeldere, og vinene har tilmed fået helt op til de maksimale 100 point af Robert Parker, hvilket vidner om det ekstremt høje niveau.