winersdk

A. Bergère Blanc de Blancs Brut Champagne

Unik cuvée Champagne til bal på slottet

På lager
DKK 249,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 299,95 DKK stk.
254,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Champagnen til det store bal på slottet

Med denne unikke cuvée byder A. Bergére virkelig op til det helt store, overdådige bal på slottet. Mage til rigdom, finesse og elegance skal man lede længe efter i en Champagne som denne. A. Bergère Blanc de Blancs Brut Champagne er virkelig en smuk, let og velskabt Champagne, fremstillet på 100% Chardonnay.

Vinens elementer

En Champagne, som rummer alle elementer og går op i en højere, harmonisk enhed. Den er elegant i udtrykket, men byder også på en fyldig og aromatisk kompleksitet, som får det bedste frem i Chardonnay druen. Farven er flot lysegul i glasset med små fine bobler, som sagte danser og underholder ens øjne.
I både næse og mund byder denne Champagne på skønne frugtige aromaer af nektarin, fersken, abrikos og blomme akkompagneret af svage citrus noter, letristede trænoter fra fadlagringen og tørrede frugter. I munden opleves den sprød, delikat og livlig.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne Champagne ved 9-11° grader som en fantastisk aperitif for venner og familie, eller som en delikat ledsager til fisk, skaldyr, krebs, østers, canapé og lette tapasanretninger.

A. Bergère Blanc de Blancs Brut Champagne

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Mousserende vin
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
A. Bergère
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Champagne
Drikkes bedst
2017-2022
Anmeldelser
winersdk

6 stjerner

"Et skønt pop, da vi åbner vinen. Den smukke, let gullige vin sammen med et stort, let skum fordeler sig i glassene. Smagen er forfriskende over i pærenoter og med skøn syrlighed uden at blive sammenbidende. Der er skruet helt ned for de dybe toner, hvilket gør den forfriskende let. Skal man have ægte champagne og søger en frisk og let bobbel, så får man her rigtig meget for pengene. Vi er vilde med den!"

Om producenten

A. Bergère Champagne

Champagnen der gik i arv

At jorden, viden og ekspertisen skulle gå i arv til næste generation var helt oplagt, og lå helt naturligt i kortene, da André, den yngste af de tre børn, besluttede sig for at overtage Bergère Champagne efter sin far. Med sin kone, Brigitte MARTIN ved sin side, har André formået at udvikle vingården med en kontinuerlig vækst, som for længst har sat A. Bergère på verdenskortet indenfor den prestigefyldte vinverden.

Skattekammeret

Familiens ”skattekammer” - de tre Champagne druesorter: Chardonnay (50%), Pinot Noir (30%) og Pinot Meunier (20%), bruges med familiens mangeårige erfaring til at skabe eftertragtede referencevine. Hver eneste flaske fra A. Bergère afspejler det reneste udtryk for den pågældende vin, og dens oprindelige terroir med dyb respekt for de lokale traditioner. Uanset kvaliteten af årets høst, er kvaliteten det helt grundlæggende i familiens ånd, og noget man ikke går på kompromis med. 

I dag sidder A. Bergère tungt på markedsandelene - både indenfor Frankrigs egne grænser, og ikke mindst på eksportmarkederne. Fremfor alt er A. Bergère i dag elsket og anerkendt blandt vinelskere verden over.

Druerne kommer fra de berømte og prestigefyldte vinmarker beliggende omkring de små landsbyer i Champagnedistriktet, som hvert år leverer de tre klassiske druesorter, som giver familien A. Bergère mulighed for at lave deres verdenskendte Champagner.

A. Bergère Champagne lagring

Fødslen af "38-40"

I 2007 tog Brigitte Bergère den vigtige beslutning om, at investere i en strategisk adresse for at realisere sin store drøm. Således blev ”38-40” født - direkte i hjertet af den prestigefyldte Avenue Champagne i et smukt hus fra år 1900, omgivet af store internationale mærker. På denne elegante lokation åbnede Brigitte og André Bergère en butik med vinsmagninger, appartements og værelser (Bed & Breakfast) samt en smuk vinkælder, som oser af historie og sjæl.

A. Bergère Champagne 38-40

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt