A. Bergère Champagne

Kærlighed til landet og vinen lagde kimen til Bergère familiens vinhistorie tilbage i 1949. Dette var tiden lige efter 2. Verdenskrig med ekstraordinær iværksætteri blandt folk. Her begyndte Albert Bergère at udvikle sin Champagne under sit eget brand ved at udnytte familiens vinstokke. En mand fyldt med en unik pionerånd, og grundlæggeren af Bergère Champagne.

Champagnen der gik i arv

At jorden, viden og ekspertisen skulle gå i arv til næste generation var helt oplagt, og lå helt naturligt i kortene, da André, den yngste af de tre børn, besluttede sig for at overtage Bergère Champagne efter sin far. Med sin kone, Brigitte MARTIN ved sin side, har André formået at udvikle vingården med en kontinuerlig vækst, som for længst har sat A. Bergère på verdenskortet indenfor den prestigefyldte vinverden.

Skattekammeret

Familiens ”skattekammer” - de tre Champagne druesorter: Chardonnay (50%), Pinot Noir (30%) og Pinot Meunier (20%), bruges med familiens mangeårige erfaring til at skabe eftertragtede referencevine. Hver eneste flaske fra A. Bergère afspejler det reneste udtryk for den pågældende vin, og dens oprindelige terroir med dyb respekt for de lokale traditioner. Uanset kvaliteten af årets høst, er kvaliteten det helt grundlæggende i familiens ånd, og noget man ikke går på kompromis med. 

I dag sidder A. Bergère tungt på markedsandelene - både indenfor Frankrigs egne grænser, og ikke mindst på eksportmarkederne. Fremfor alt er A. Bergère i dag elsket og anerkendt blandt vinelskere verden over.

Druerne kommer fra de berømte og prestigefyldte vinmarker beliggende omkring de små landsbyer i Champagnedistriktet, som hvert år leverer de tre klassiske druesorter, som giver familien A. Bergère mulighed for at lave deres verdenskendte Champagner.

A. Bergère Champagne lagring

Fødslen af "38-40"

I 2007 tog Brigitte Bergère den vigtige beslutning om, at investere i en strategisk adresse for at realisere sin store drøm. Således blev ”38-40” født - direkte i hjertet af den prestigefyldte Avenue Champagne i et smukt hus fra år 1900, omgivet af store internationale mærker. På denne elegante lokation åbnede Brigitte og André Bergère en butik med vinsmagninger, appartements og værelser (Bed & Breakfast) samt en smuk vinkælder, som oser af historie og sjæl.

A. Bergère Champagne 38-40