NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

The Rose Attitude 2022

Rosévin med attitude!

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
65,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

En virkelig lækker rosé med attitude!

Denne Rose er produceret på 100% Grenache fra Tierra de Castilla, i Spanien. Druerne kommer fra udvalgte vinmarker. Efter vinifikationen i kælderen, har vinen kortvarigt lagt på ståltanke, for at bevare det friske element i vinen.

Vinen har en flot laksefarve. Aromaer af blomme, kirsebær og tranebær, en dejlig sart duft. Smagen er halvtør, med medium fylde og noter af abrikoser og ferskner. Der er både fin struktur og friskhed i vinen. Behagelig og medium lang eftersmag.

Server vinen v/ 8-10 grader. Kan bruges til det meste – prøv den evt. til salater, pasta, paella samt lettere grillmad.

En rosé med attitude som bare smager fantastisk. Her er både masser af frugt og fin struktur – alt i bedste balance med hinanden. Den perfekte Rose til at bruge gennem en hel sommer hygge dag på terassen!

Vin Data
Drue
Grenache
Type
Rose
Årgang
2022
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Reserva de la Tierra
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Tierra de Castilla
Lagring
Ståltanke
Vegansk
Ja
Drikkes bedst
2023-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

BEMÆRK; ANMELDELSE AF FORRIGE ÅRGANG; TESTVINDER `BEDST TIL PRISEN` i Årets bedste sommer roseer "Det her er så dejligt, behageligt og saftevandsagtigt, at der nærmest er tale om en regulær bælle-vin. Og i sommervarmen gør det altså ikke noget med den slags, når det endda kan købes for 59,-. Det er måske ikke den store komplekse omgang rosé til kulinariske mesterværker, men det er et sublimt glas læskende, uhøjtideligt og supercharmerende glas på en varm sommerdag."

VinAvisen

5 stjerner

BEMÆRK; ANMELDELSE AF FORRIGE ÅRGANG "En vegansk og rigtig dejlig rosé med duft af friske jordbær og med en fyldig og blød smag af moden bærmost med en pikant lille sødme. I den lange eftersmag spiller jordbær igen hovedrollen. En perfekt velkomstdrink, som mange vil kunne lide."

Medaljer

Awarded Wine points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt