NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Juan Gil Rose 2022

Frugtrig og struktureret Rose fra Juan Gil

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
125,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Fuglevildt
  • Grill mad
  • Pasta og pizza
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Smagsfuld og halvtør Rose fra Juan Gil - ENDELIG TILBAGE!

Denne Rose er produceret af Tempranillo og Syrah fra DO Jumilla, i det sydøstlige Spanien. Druerne kommer fra udvalgte vinmarker. Efter vinifikationen i kælderen, har vinen har fadlagret 4 måneder.

Farven er sart lyserød. Aromaer af blomme, kirsebær og tranebær. Smagen er halvtør, med fin fylde og noter af nødder, eg, abrikoser og ferskner. Der er både fin struktur og friskhed i vinen. Behagelig og medium lang eftersmag.

Server vinen v/ 8-10 grader. Kan bruges til det meste – prøv den evt. til salater, pasta, paella, fisk eller lettere grillmad.

Juan Gil`s Rose smager fantastisk. Her er både masser af frugt og fin struktur – alt i bedste balance med hinanden. Den perfekte Rose til at bruge gennem en hel sommer eller hygge dag  på terrassen

Vin Data
Drue
Syrah
Tempranillo
Type
Rose
Årgang
2022
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Bodegas Juan Gil
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
DO Jumilla
Lagring
4 måneder
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

92 points

"Spansk rosé kan virkelig noget, og er du i forvejen glad for spansk vin og Tempranillo, så vil du elske denne rosé. Den indeholder også en smule Syrah, hvilket giver den en skøn dybde. Næsen er fyldt med duft af modne jordbær, kirsebær, appelsinskal, citrus og granatæbler. I munden er den fyldig, cremet, fed og har en lækker let sødme, som skaber en rosé, hvor alle kan være med. Den skal nydes iskold og uden noget som helst til."

VinAvisen

5 stjerner

"En vegansk og ualmindelig dejlig rosévin med tilpas tørhed og en fyldig smag af modne ribs, hindbær og hyben samt en delikat frugtsødme i eftersmagen. Tilbudsprisen ved 6 flasker (99 kr) er yderst attraktiv."

Om producenten

Bodegas Juan Gil

Juan Gil-vingården blev etableret for mere end hundrede år siden (1916), men det var den fjerde generation, der gennem kærlighed til landet og deres rødder ændrede vingårdens skæbne ved at revolutionere den i 2001 ved at bruge de samme vinmarker og jorder, der altid tilhørte familien. At forbinde tradition med teknisk revolution er en af nøglerne til Gil-familiens succes, hvis arv kan fremhæves som: kærligheden til landet, til traditionen, til vinmarkerne og til druesorter i hvert område, hvor de laver deres vin.

I dag er Gil Family Estates en gruppe vingårde fordelt på 10 forskellige spanske marker Blandt alle disse vingårde ligger Bodegas Juan Gil i Jumilla, Murcia, i Aragona-området, og er foruden hovedkvarteret logistikcentret for Gil Family Estates.

Juan Gil vingård producerer mere end 50% af produktionen fra hele koncernen. De ejer omkring 750 hektar vinmarker og producerer mere end 10 millioner kilo druer om året, de fleste af vinmarkerne ligger mellem 700 og 850 meters højde, på en sand- og kalkstensjord, stenede på overfladen, meget næringsfattige og med ingen kunstvanding.

Det er kongedruen Monastrell, en druesort ejet af denne region, som er til stede i langt størstedelen og udelukkende i alle deres vine. Drevet af sin miljømæssige forpligtelse til aktivt at bidrage til bæredygtig udvikling, siden 2015, har vingården til hensigt at udføre et innovativt forslag i Murcia-regionen. De har bygget et forsøgsanlæg til fremstilling af humus med det affald, der genereres i selve vingården. Målet er at opnå en frugtbar gødning, mens de håndterer alt deres eget affald med de laveste bioøkonomiske omkostninger, er således en kæmpe bedrift. På denne måde vil vingården være i stand til at reducere mængden af affald, der ville blive opbevaret, genanvende gennem komposteringsprocesser; og genbruge dem igen som kompost.

Gil Family Estates prøver at tilpasse sig de seneste trends inden for energimodeller, og er opmærksom på behovet for et større engagement i forhold til energieffektivitet, har iværksat en investeringsplan for installation af vedvarende energi og optimering af ressourcer i de forskellige vingårde i erhvervsgruppen. Desuden har Juan Gil bygget den største energibæredygtige vingård i Europa. Et 160 kWp solcelleproduktionssystem er blevet installeret i dets nye produktionsanlæg, hvilket betyder, at denne solcelleinstallation vil dække 85% af vingårdens energibehov.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt