NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
93 points
Flaskehalsen Point
VinAvisen
FlaskeHalsen

El Grillo y La Luna 12 Lunas Rosado 2022

Gourmet Rose fra El Grillo y la Luna

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Grill mad
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Gourmet Rose fra El Grillo y la Luna

Vinen er produceret af 100% Syrah fra vinmarker i Somontano regionen.

Vinen har en intens hindbærrød-farve, med violette reflekser. Friske aromaer med noter af røde frugter og især røde bær såsom hindbær. Der er en imponerende struktur i vinen og en tilpasset syre. Intens og frugtrig smag med noter af røde bær, der holder ved længe.

Server vinen v/ 7-9 grader. Prøv denne smagsfulde rose til grillmaden med grillet fisk eller fjerkræ, grønt og sommersalater.

Imponerende Rose fra El Grillo Y La Luna vingården. En vin der byder på masser af smag og blød frugt, samt en frisk og balanceret syre. En intens Rose, som kan bruges som en perfekt ledsager gennem hele grillaftenen.

Vin Data
Drue
Syrah
Type
Rose
Årgang
2022
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
El Grillo y La Luna
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Somontano
Lagring
4 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2023-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

Flaskehalsen Point

93 points

"Der er noget sjovt og magisk over det her vinhus, der har stået bag en af mine største rødvinsoverraskelser i år. Og her lander der så en rosé med næsten ligeså skørt niveau. Ren Syrah fra det nordligste Spanien – lige syd for Pyrenæerne. Meget dyb i farven og med en saftig og nydeligt afrundet smag. Rigtig lækker – El Grillo har i den grad placeret sig på min ‘watch list’ for de kommende år."

VinAvisen

5 stjerner

"De mørkere rosévine som denne står lidt i skyggen af de lyse i Provence-stil, som er den helt store trend. Og det er synd, for der er perler blandt disse fyldige roséer, som ofte er idelle ledsagere til lette kød- og fjerkræsretter. Denne rosado har en flot klar rosa farve og en fyldig smag fuld af modne sommerbær - ribs, jordbær og hindbær. Eftersmagen er lang og vinøs og slutter med en lille frugtsødme. Drik vinen godt afkølet."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt