SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
92 points
Flaskehalsen Point

Truentum Milare Rosato 2022

Blød og frugtrig Rose fra Abruzzo

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
91,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Pasta og pizza
  • Salat
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Blød og frugtrig Rose fra Abruzzo

Denne Rose er produceret af Montepulciano og Merlot fra Terre di Chieti i Abruzzo regionen. Druerne er håndhøstet i midten af september og har gæret i rustfri ståltanke.

Farven er flot skinnende pink. Meget frugtrige aromaer af primært hindbær og jordbær, samt delikate nuancer af blomster, tropisk frugt og mørke kirsebær. Smagen er frisk, blød og balanceret, med flot samspil mellem den friske syre og den lille sødme som de intense aromaer frembringer. Eftersmagen er intens med et strejf af sødme.

Server vinen v/ 8-10 grader. Prøv den til f.eks. charcuteri, en pizza med spicy salami, krydret pastaret, marineret kylling eller spareribs fra grillen samt faste oste. Også helt perfekt af nyde alene uden mad.

Milare Rose er en perfekt Rose, hvis du går efter en frugtrig, blød og frisk Rose, med et lille strejf af sødme. Perfekt til hygge på terrassen eller let spicy mad.

Vin Data
Drue
Merlot
Montepulciano
Type
Rose
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Truentum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Abruzzo
Økologisk
3 mdr ståltanke
Drikkes bedst
2023-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

92 points

"Der er dejlig frugt med lidt melon i blød fersken i noterne. Det smager faktisk rigtig dejligt, hvis du skal bruge en rosé-vin, der er nem at drikke, og som kan fungere som aperitif eller hyggevin til sensommer-eftermiddagen på terrassen. Vellykket og til en meget attraktiv pris."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt