SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
91 points
Houlberg Vinblog Points
91 points
Flaskehalsen Point
VinAvisen

Nobu 1830 Merlot Rosato 2023

Imponerende merlot Rosé fra Abruzzo!

På lager
DKK 139,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 159,95 DKK stk.
145,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

En strålende symfoni af syditalienske solstråler

Nobu 1830 Merlot Rosé stammer fra vinmarker beliggende i Provinsen Chieti, Italien. Disse vinmarker har en sydøstlig eksponering og ligger i en højde af 350 meter over havets overflade. Jordbunden er karakteriseret ved at være kalkholdig og stenholdig. Høsten foregår manuelt i september, med nøje udvalgte druer, og vinen er resultatet af en unik og eksklusiv vinifikationsteknik, der kombinerer gamle metoder med nutidig stil og smag. Denne teknik inkluderer køling af druerne efterfulgt af gæring i cementtanke og amforaer.

I glasset præsenterer Nobu 1830 Merlot Rosé sig med en strålende lyserød farve. Duften er indbydende med aromaer af røde frugter, hvor toner af vilde jordbær, hindbær og kirsebær dominerer. Friske florale noter af violer og hunderose tilføjer kompleksitet til duften. Smagsoplevelsen er karakteriseret ved en god struktur og syrebalance, der skaber en fremragende vedvarende smagsoplevelse. Vinen byder på en forfriskende mineral tekstur, der øger dens behagelighed og kompleksitet.

Server vinen ved 10-12 grader og prøv den som ledsager til et væld af retter. Den passer perfekt til skaldyrsretter, aperitiffer, røgede kød, torsk, lyst kød og endda pizza. Med sin gode syrestruktur og friske karakter er denne rosé en alsidig ledsager til forskellige kulinariske oplevelser.

Vin Data
Drue
Merlot
Type
Rose
Årgang
2023
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Vigna Madre
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Abruzzo
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

91 points

"Det er ikke så ofte, man får en rosévin i en mørk flaske. Så hvis man ikke har læst grundigt på etiketten, risikerer man at blive overrasket, når man skænker denne Merlot-baserede rosé fra Abruzzo. Smagsmæssigt er det også en oplevelse, der skiller sig ud fra flertallet af roséer, for her er mere kraft og kant, flere tanniner og lidt mere rødvins-fornemmelse, end de fleste forventer af en rosé. Om det er godt eller skidt må være op til den enkelte at afgøre – først og fremmest er det en velskabt og balanceret vin, selvom balancen er med lidt mere vægt på alle vægtskåle."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne mørke rosévin har en flot, klar jordbærfarve - og faktisk også lidt modne jordbær i duften. Det er en ualmindelig dejlig vin med smag af røde stenfrugter, modne lyse kirsebær, en fin krydring og strejf af mandel i den lange eftersmag. Det er også en vin med en anelse rødvinskarakter, hvilket skyldes, at vinen har trukket længere på de blå drueskind end de lysere og lettere rosévine. Nyd vinen til lette kødretter eller det store kolde bord med lidt af hvert."

Houlberg Vinblog Points

91 points

"Duftmæssigt er vi i en blomsterbutik med masser af røde roser, violer og røde bær som jordbær, hindbær, lyse kirsebær, moreller, lemon og derudover lidt tørre og grønne urter.

I munden er det en lys og frisk vin ... masser af moreller, ribs, rabarber, ribs, godt med lemon samt lidt grape. Det er forfriskende, livligt, let syrligt og bittert, men underneden fornemmes en let, frisk frugtsødme samt lidt kolde mineraler. Jeg er normalt ikke så meget til rosévine, men denne har sgu en dejlig frisk syre, som bare er vildt dejlig og pågående. 91 point."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt