NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×

Anthonij Rupert Cabernet Franc 2016

Moden Cabernet Franc i verdensklasse.

På lager
DKK 299,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 349,95 DKK stk.
305,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Moden Cabernet Franc i verdensklasse

100% Cabernet Franc fra Coastal regionen i Sydafrika. Anthonij Rupert udvælger parcellerne til denne vin år for år, ud fra hvilke der har modnet mest optimalt og leveret de bedste druer. Deres absolut bedste bliver kun en del af denne topvin. De håndhøstede druer fragtes til vingården i små kasser, hvorefter de gennemgår endnu en sortering. Gæring, malolaktisk gæring og de 24 måneders fadlagring er sket i små franske egetræsfade, hvoraf de 60% af disse var nye. Flasket ufiltreret.

Forførende aromaer af blå- og sort bærkompot, med hints af urter, blomster og jordagtige noter. Smagen virker først blid og smidig, inden vinen giver mere fra sig med et muskuløst greb. I smagen finder man blå og sorte bær, blomme, krydderi og cedertræ. Yderst sammenhængende og struktureret, kraftfuld, men dog behersket og med tilstrækkelig friskhed til at det hele balancere sammen. Harmonisk og lang eftersmag.

Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til godt krydret retter, gerne med vildt, svinekød eller lam. Giv gerne vinen 1 times luft inden servering.

Cabernet Franc på højeste niveau. En vin hvor alt spiller perfekt sammen. Kraftfuld, men behersket, friskhed og god struktur. Det bliver ikke meget bedre end dette.

Vin Data
Drue
Cabernet Franc
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Sydafrika
Låg
Korkprop
Producent
Anthonij Rupert
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Coastal
Lagring
24 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2030
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Anthonij Rupert

Anthonij Rupert producerer vine af forskellig kvalitet. Fra de gode value-for-money vine `Cape of Good Hope`, til deres mousserende vine `L`Ormarins` og op til topserien `Anthonij Rupert` som er nogle af de absolut bedste vine der kan opstøves i Sydafrika.
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt