SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×

Anthonij Rupert Blend 2013

Topvinen fra anerkendte Anthonij Rupert.

På lager
DKK 799,95
  • Køb 6 for 749,00 DKK pr. stk. og spar 7%
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Topvinen fra anerkendte Anthonij Rupert

Druerne til denne vin kommer fra L’Ormarins i Franschhoek og Rooderust i Groenekloof. L'Ormarins vinmarker med den nedbrudte granit har givet rigdommen og fylden til vinen. Rooderust-vinmarkerne, som har mere leret jord og et lidt varmere klima, har givet vinen de intense frugtaromaer. Tilsammen producerede disse terroirer en unik vin.

Druerne blev håndhøstet fra midten af februar 2013 til midten af marts 2013, hvor de har opnået optimal modenhed. De håndhøstede druer fragtes til vingården i små kasser, hvorefter de gennemgår endnu en sortering. Druerne fra de forskellige parceller har hver for sig gennemgået gæring, malolaktisk gæring og de første 16 måneders fadlagring i små franske egetræsfade, hvoraf de 85% af disse var nye. Herefter er fadene gennemgået og kun de absolut bedste af disse blev blended, for derefter at fadlagre yderligere 8 måneder.

Helt mørkerød farve, med en sort midte. Komplekse aromaer af sorte bærfrugter, frugtkage, tobak, urter og violer. Smagen er fremragende, raffineret, elegant og balanceret. Smagen byder på sorte kirsebær, modne blommer, solbær og hints af krydderier, cedertræ, læder og tobak. En rig og kraftig vin, som dog er behersket. Fadlagringen kan fornemmes, men er perfekt integreret og understøtter frugten flot. Kompleks, lang og rig eftersmag som bare fortsætter i en uendelighed.

Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til oksekød, lam, vildt eller modne oste. Giv vinen 1 times luft inden servering.

Dette er den absolutte topvin fra Anthonij Rupert, som kun produceres i en yderst begrænset mængde. En helt sublim kompleksitet, balance og behersket kraft i dette vidunder af en rødvin.

Vin Data
Drue
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Merlot
Type
Rødvin
Årgang
2013
Land
Sydafrika
Låg
Korkprop
Producent
Anthonij Rupert
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Franschhoek og Groenekloof
Lagring
24 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Anthonij Rupert

Anthonij Rupert producerer vine af forskellig kvalitet. Fra de gode value-for-money vine `Cape of Good Hope`, til deres mousserende vine `L`Ormarins` og op til topserien `Anthonij Rupert` som er nogle af de absolut bedste vine der kan opstøves i Sydafrika.
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt