AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×

Romain Duvernay Cotes du Rhone Red 2018

Skøn klassisk Rhone fyldt med modne mørke bær

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
Beskrivelse

Detaljer

Masser af klassisk Rhone for små penge

Denne skønne vin er sammensat af tre klassiske Rhone druer. Vinen består af 70 % Grenache, 20 % Syrah og 10 % Mouvedre, som alle er plantet i den karakteristiske Rhone - jordbund, der er rig på ler og kalksten. Når druerne har opnået den ønskede modenhed, høstes de og forædles med klassisk stolthed af de erfarne winemakers.

Farven er dyb og meget intens. Næsen er spækket med modne mørke frugter, med et karakteristisk touch af delikate krydderier og fin lakrids. I munden er er vinen medium fyldig med silkebløde tanniner. Smagen byder på modne nuancer af mørke bær og krydderier, som ender i en blød og meget behagelig eftersmag, der pirrende giver lyst til mere.

Vinen er den perfekte ledsager til langtidstilberedt lam, and og det grillede kød. Vi anbefaler at du serverer vinen v/ 16-18 grader.

Skøn klassisk Rhone fyldt med modne mørke bær og fine kryddernoter, pakket ind i silkebløde tanniner der pirrende giver lyst til mere.

Vin Data
Drue
Grenache
Mourvedre
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Romain Duvernay
Størrelse
75 cl
Region
Rhone
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2019-2024
Anmeldelser
Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Rubinrød til violet. Duften er meget krydret med noter af kvas sammen med hindbær og jordbær. Smagen er blød og rund med indledende sødme efterfulgt af krydderier, jordbær og let hindbær. Fin frugtsyre med let bid og nærmest saftig i sit udtryk. Der er fint tryk på smagen, men giv lige vinen et års lagring, inden du drikker den, da tanninerne lige skal falde til. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen."

Om producenten

Romain Duvernay

Dette nye vinprojekt udspringer fra to yderst passionerede mennesker, som indbyrdes supplere hinanden perfekt. Jean-Marc Pottiez har igennem en lang karriere tilegnet sig vinden inden for winemaking. Han har blandt andet arbejdet med winemaking i det meget kendte Languedoc og senest i Champagne, hvor han var inde over produktionen i både Nicols Feuillatte og Jacquaert. Romain Duvernay som er grundlægger af projektet er ønolog, og besidder en meget dyb viden og erfaring indenfor jorddyrkelse. Med dette nye projekt vil bagmændene forsøge at imødekomme nye trends i markedet, hvor forbrugerne efterspørger mere økologisk vin.

Det nye samarbejde har ledt til en bølge af positive anmeldelser, fra de største anmeldere i verden. Robert Parker, Michel Bettane og Jancic Robinson er bare et udpluk af de anmeldere, som har været ude og kaste rosende point over dette nye Rhone samarbejde. Derudover har de helt store vinmagasiner, som Decanter, Wine Advocate og Spirits Magazine, uddelt flotte medaljer til Romain Duverany.

Romain Duvernay arbejder med de klassiske druesorter som Syrah, Granache og Mourvedre, i forskellige områder af Rhone. De forskellige jordbundsforhold i områderne kombineret med den eksperimentelle forædling af vinen medfører en skøn diversitet i vinenes karakteristika.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt